Přejít na obsah

Octavia trička


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Pokud s timhle chcete pomoci, je potřeba sladit barvu trika idealne na 1 nebo 2 a sladit misto potisku. Podle velikosti jsou ty světla ideální na záda a doprředu na prso logo OC.

Pokud by šlo jen o ty linky, tak za 500 Kč se to dá zvektorizovat (jen ty linky jsou asi dost tenke). Za 750 se udělá sítotisková šablona a pak je to o ceně tisků a trička.

Ale když se udělá triček min. 20 ks, pak ty první náklady jsou za 63 Kč, tisk dopředu a dozadu odhaduji na 170 Kč, tricko samotne na 150 Kč.

Samozřejmě plus minus. Záleží na typu apod.

Do konce měsíce mám ještě firmu na potisk triček, dá se to udělat, ale musel by to někdo (Ondra) asi zorganizovat celkem rychle.
Nebo pak sice už mít firmu nebudu, ale má ji známej a cena bude přeze mě porad vyhodnejsi.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny, 

konečně začínám věci dávat do pohybu. Nechávám si nyní grafikem zpracovat hrubou vizualizaci v několika variantách, abychom si všichni mohli vybrat podle našich představ. Vizualizace by měla být hotová do konce týdne. Jak píše Vittorio - případnou úpravu podkladu (rozšíření linek) jsem schopen zajistit sám a zadarmo, ale obávám se, že bez grafického zásahu (zejména stínování) výsledek nebude moc líbivý. Každopádně, během pár dní bychom měli mít vizualizaci, poté uvidíme, jak se posunout dále 🙂  

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

konečně mám v ruce hrubé vizualizace. S různými potisky (jen masky / masky vzadu + logo vpředu / masky vpředu + logo vzadu) by problém být neměl, jedině snad, pokud by někdo jevil zájem o logo na rameni (jiná velikost). Zkoukněte obrázek a dejte vědět, co si o tom myslíte, téma je stále otevřené 🙂 

Octavia trika.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pozitivní reakce 🙂 Nyní se zpracovává finální grafika, dále řeším možnosti výroby triček. Připravuji objednávkový formulář, kde by bylo možné vybrat si veškeré parametry - barvu, velikost, potisk přední/zadní. Snad by nebyl problémem individuální potisk (jak píše Laky), jestli půjde o nějaké obvyklé písmo, určitě nás s tím žádná firma zabývající se potisky nevyhodí 🙂  

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím všechny,

věci se konečně začínají dávat do pohybu. Jsem předběžně domluvený s Vittoriem, že zajistí potisk. Chtěl bych všechny zájemce poprosit o vyplnění formuláře, který přikládám k této zprávě. Jde o jednoduchou tabulku, kam každý zadá parametry svého trika (případně trik, je-li zájem o několik kusů, tabulka má více řádků) a následně svou adresu.

Vyplněné tabulky prosím odešlete na moji klubovou schránku, nebo na můj mail (j.jindra97@gmail.com). Poté všechny tabulky spojím dohromady a vcelku připojím přílohou k diskuzi ke kontrole (se smazanými kontaktními údaji, ponechám jen jména).

Určitě se na mě obracejte s případnými dotazy (např. atypické velikosti trik - dořešíme individuálně) a předem děkuji za zájem 🙂 
Cena bude ještě upřesněna, ale odhad od Vittoria "
Ale když se udělá triček min. 20 ks, pak ty první náklady jsou za 63 Kč, tisk dopředu a dozadu odhaduji na 170 Kč, tričko samotné na 150 Kč."

Trička.xlsx

Octavia Club trička.jpg

Odkaz ke komentáři

Trička vypadají dobře. Možná, že by se mi líbil nápis OCTAVIA club na prsou i na zádech. Jen názor k úvaze. Rád bych si objednal 2-3 kusy. Taktéž bych si rád koupil samolepku klubu. Počkám, až budou trička v prodeji. Pak učiním objednávku. Z důvodů jednoho placení poštovného. Dík - mig.   

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...