Přejít na obsah

Nejde elektrika


LadikRS

Doporučené příspěvky

Dnes se nám udála taková nepříjemná věc. Jedná se o 1.9 66kW 2001 s automatem. Žena jela do práce, zaparkovala, chcípla motor a o pár minut později potřebovala nastartovat a nic. Auto je úplně mrtvé, nejde vůbec elektrika, takže nejdou vytáhnout ani okna, zamknout nejde atd. Nevíte, na co se mám zaměřit?

Nedávno na autě odešla komfortní elektrika, začalo to, že přestalo fungovat olejové čidlo ve vaně, o pár dnů později vypadla pojistka komfortní elektriky a pojistka se vždy vypálila. Chtěl jsem to řešit přístí víkend. Předpokládám, že to s tím souvisí.

Odkaz ke komentáři

Na to bych ti doporucil perfektniho elektrikare , ale je z Rumburku ,

Helej ja mel problem u 1.9tdi , vypalilo mi to budiky , zavada byla zoxidovana svorkovnice za akumulatorem , a snimac oleje mi to taky oddelalo.nejakej predchozi opravar dal misto 5a pojistky 20.

Ale u tebe takhle marychlo tezko rict pac na pojistce komfortky je i brzdovy spinac.

Odkaz ke komentáři

Naštěstí byl špatný kontakt na baterce 😎 Žena musela do práce, tak auto nechala odemčené odstavené a se staženými okny na parkovišti, volala mi až z práce a já se tam dostal večer, naštěstí se o auto za těch pár hodin nikdo nezajímal, tak jsem prvotně kouknul na baterku. Ta byla připojená, ale zkusil jsem ji odpojit, znovu připojit a najednou to šlo.

Každopádně komfortku budu muset řešit, respektive to, proč to vypaluje pojistku č. 5. Blbě jsem to popsal, komfortka jde, ale něco vypaluje pojistku komfortní výbavy (pojistka č. 5). Takže nejde výhřev sedadel, climatronic, venkovní čidlo, olejové čidlo, osvětlení. Mám podezření na to olejové čidlo, které začalo hlásit chybu asi o týden dříve.

 Ale když jsem k autu přijížděl, tak by se ve mně krve nedořezal. Auto stálo na parkovišti v takovém lese a tou dobou bývá prázdné, takže tam stálo jen ženy auto. Jak jsem se blížil, tak byla celá ulice zahalená kouřem, byla cítit spálenina a kouř vycházel z toho lesíka. Až když jsem přijel k autu, tak bylo vidět, že kouř vychází ze sousedního pozemku, kde někdo něco neúspěšně pálil 😂😂

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...