Přejít na obsah

Symphony nejde demontovat


Doporučené příspěvky

Už několikrát jsem se snažil vytáhnout rádio Symphony z palubní desky, ale bez úspěchu. Teoretický postup je mi známý - dva vytahováky do rádia a vysunout. 

Zkoušel jsem ho páčit všemožnými způsoby, sundal jsem i plastový rámeček kolem rádia a přihrádku pod ním. Zkoušel jsem i sundat kastlík u spolujezdce, ale přes něj k rádiu moc dobrý přístup není. S rádiem se dá lehce viklat nahoru a dolů, takže z těch pacek, který se povolují těmi vytahováky, už musí být uvolněný. Ven ho ale nevytáhnu ani s použitím nemalé síly.

Nevíte někdo co s tím? Může rádio držet na takovém tom centrálním šroubu, co je ze zadní strany rádia? Pokud ano, jak se k němu dostanu? Zkoušel jsem tam nakouknout přes ten kastlík, ale bez úspěchu..

Odkaz ke komentáři

Zkoušel jsem to fakt velkou silou i ve dvou lidech, kdy jeden tahal rádio zepředu a druhý ho tlačil ven zezadu. Drží to tam ale jak židovská víra a vůbec se nehne. Snad tomu dám ještě jeden pokus, ale nevím, jak bych za to ještě mohl víc zabrat. Na tom šroubu to opravdu držet nemůže?

Návody na YouTube jsem samozřejmě viděl, ale všude to šlo víceméně po másle.

Odkaz ke komentáři

To auto je doma od novoty, takže pochybuju, že by to někdo dělal. Vytahováky mám podomácku vyrobený. Mám ale ještě jedno stejný rádio z auta vytažený a když do něj ty svoje "vytahováky" dám, tak se ty západky zatáhnou. Nechtělo se mi vyhazovat čtyři stovky za origo vytahovák, který použiju jednou. Navíc ještě když někteří místo nich používali i otvíráky z konzervy. Asi jsem ale vyčerpal všechny možnosti, tak to budu muset objednat:wallbash:. Snad už to pak půjde...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...