Přejít na obsah

zaclo mi to hulit a obcasne ztraty vykonu

Doporučené příspěvky

mám dotaz auto mam nacipovane,ale po chipu to nedelalo...jezdilo to super..ted to zaclo více tmave hulit a jede to o poznaní lepe..napíchnutý jsem to mel prolezl celej motor i ridici jednotku,ale zavadu nic nehlásí??!!nevíte nekdo co s tim může být??mohly by to být vstřiky??obcas to jede jako drív a obcas hure...a pomohlo by vymenit jenom trysky??dat treba ty 764???dekuji..

Odkaz ke komentáři
JJ, překontrolovat vedení a udělat log za jízdy.

Pokud máš už čip, tak po výměně trysek by se to muselo znova přečipovat na nový HW.

potrubí je o.k....olej neubývá...a zkousel sem merit vstriky jenom na volnobeh...zkusim jeste za jizdy a uvidi se..a kdyby se po vymene vstriku neprechipovalo co by se stalo??

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
potrubí je o.k....olej neubývá...a zkousel sem merit vstriky jenom na volnobeh...zkusim jeste za jizdy a uvidi se..a kdyby se po vymene vstriku neprechipovalo co by se stalo??

bude ti to hulit a nepojede to tak jak by mělo :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

dneska jsem si prodřel řemenicí vedení vzduchu mezi IC a turbem.. jsou tam malé dirky.... vynechává výkon..... když jsem jel do kopce viděl jsem za sebou černý dým ... přesně jak píšeš.... jak se roztočí turbo je ten únik vzduchu i slyšet... takže budeš mít možná někde netěsnost... nemusí být veliká..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...