Přejít na obsah

Zvýšení podvozku


Jordy...

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

zdravím, mám technický dotaz, Octavia I 4x4 66kw facelift, mám na autě paket pro špatné cesty a chtěl jsem zvýšit auto, zjistil jsem, že na předku už je podložka 2cm a na zadku 1cm, předpoklávám, že je to ten paket, protože auto vypadá stejně vysoko jako každá jiná octávia, chtěl jsem zvýšit o 3cm a teď mi jde o to jestli to přidat k těm podložkám co už tam jsou, nebo je vyhodit a přidat dopředu 3cm a dozadu 1,5cm díky

Odkaz ke komentáři

No když jsi to četl... Jen aby jsi nebyl pak překvapen... 🙄

Určitě bych nepřidával dvě podložky na sebe... Jinak myslím že jedinou zvedlou 4x4 zde na fóru jsem měl já TDicko a kdysi 1,8T tu byla, ale nemůžu si vzpomenout na přezdívku... Můžeš kouknout na posledních pár stránek tématu Babitchka kdyby tě to zajímalo... 

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

podložky maj možna vliv na tlumiče ale podstata věci je perovaní(pružina délka tuhost a typ děla víšku).    Rad by bych věděl kolik podložit auto at co nejvíš,co už nikdo nikde neudava. Zjistil že měl praskle pružiny přední,tak před vyměnou ze srandy změřil vyšku napravnice 100m po vyměně 120mm. Od te doby už za dva roky rozbyl 3x vanu,asi nake měke.      Tak co tak asi tady pochopil tak asi zakládni  vyška je 380mm co se tu omyla plus 30  je 410!!!!!!         Takže má vyška blatniku je 660 a od středu je 360 tak vypočet děla podložku 50mm.    Takže nake maximum co uvadite 30mm je blbost.    Jeden zvedal předek o 60 a 50 zadek a bez problému ale vyšku vozu neuvaděl, jestly měl nake snižovane pružiny tak moc nezvedl,jak někteří uvaděly že to je nesmysl.           Rad bych radu o vyšce vozu, od lidi co mate přehled a ne sečteli co neví že vyšku a tuhost vozu dělaj pružiny.:huh:       

Odkaz ke komentáři

Nechci byt hnidopich, ale tva cestina je katastrofalni. Musel jsem to 2x precist, abych pochopil co vubec pises. 

Mas tam snizeny podvozek, tak se nediv, ze strejchas vanou, i kdyz pri tak malem snizeni se divim, ze se ti vubec podarilo vanu rozbit... 

Nez zacnes vymyslet ptakoviny s podlozkama, tak si dej na auto nejdriv normalni podvozek nebo podvozek urceny na spatne cesty, ten je tusim o 15 nebo 20mm vyssi nez serie. Ty jsi naopak 20mm niz nez serie!

Odkaz ke komentáři

Pořad tady hažete nake čisla,ale mě zajima vyška auta na kolik jse da zvednout na seriovych tlumičich..Pružiny kupoval normalni,kdyby věděl že jsou tehdy nake tvrdči a vyši tak by asi nebyl tet ten problém. Autem jezdím po polnačkach k vodě na na ruzné akce.  Jinak dva známi mají 4x4 a pry jsou o 20- 25mm vyší,jeden ma napravnici 140mm a druhy 145mm, tak tady podle vašich parametru mame všeci auta vhaji.

Odkaz ke komentáři

Škoda radit, zajímá tě výška, ale nechceš čísla. Prostě to zvednes až nahoru...

Ti tu píši že na sériových tlumicich 30mm nápravnici jsem nikdy nemeril, takže musíš asi na offroad fórum... Předek jsem měl 25mm aby to bylo malinko "nakoply" 

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
V 25. 6. 2020 at 9:02, Laky napsal:

Pohoda, ted uz jen tu cestinu vypilovat.

Ja daval 20mm dopredu a dozadu. V zadu nastal problem - tlumice byli moc vytazene. Musel jsem je zredukovat. Viz prispevky vyse. 

 

Mě živí ruce a ne čeština. Jinak když tobě nepovedlo tak proč tady nedal rozměry výšky vzadu ať ostatní neopakuji tu chybu !!!

Odkaz ke komentáři
před 10 hodinami, jk79 napsal:

mám jedny nepoužité vlastní výroba . Nakonec jsem je nedal nikdy. Jestli máš zájem o ty zadní ze silonu napiš,domluva jistá

Omluva za sdílení předchozího přispěvku, ale aby bylo jasné komu odpověď patří. 

Poptávka je z roku 2011 a Wladis podložky dostal a dodnes mi za ně ani nepoděkoval. Tedy jestli je dostal nebo ne nevím, poslal si pro ně prý kamaráda. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...