Přejít na obsah

Kde bylo vyrobeno Vaše auto


filipjura

Doporučené příspěvky

Pokud si tak jako já koupíte Octavii či jinou škodovku u našeho dealera v Česku, neznamená to automaticky, že bylo vyrobeno v Mladé Boleslavi nebo v Kvasinách. Například Škoda Octavia III označená výbavou "Trumf" se vyráběla v Rusku a jednalo se o "výběhovou edici" pro končící motor 1.4 TSI.  Výbavově se jednalo o prostřední stupeň Ambition, to znamená litá kola, multifunkční volant, všechna okna v elektrice a pod... Cenově byla zvýhodněna asi o 30.000 kč. O informaci, že Octavie Trumf jsou z Ruska jsem se dočetl ve Světě motorů a nedalo mi abych si to neověřil. Místo výrobního závodu se dá vyčíst VIN kodu automobilu a jedná se o 11 znak ve VIN z celkových 17. Pokud tam je "O" je z Mladé Boleslavi. Pokud tam je jako u mě "N" tak pochází odjinud. V Rusku se Octavie vyrábí od roku 2012 ve městě Nizhny Novgorod. Když jsem řešil drnčení z výplně řidičových dveří a měl je sundané dole, objevil jsem nálepku pro jaký závod bylo vyrobené- skvěl se tam velký nápis RUSKO.  -i když ta výplň byla vyrobena v Turnově, Průmyslová 3000 a do Ruska poté poslána. Pokud někdo má nějakou tabulku s kody výrobních závodů, tak ji může hodit sem na diskuzní forum. 

Fotografie1188.jpg

IMG_20200826_113024.jpg

 

IMG_20201223_192022.jpg

Upraveno uživatelem filipjura
vybrání lepší fotky
Odkaz ke komentáři

Dobře, webasto je prvek výbavy, kterej je příplatkovej a nechá se dodělat. 

Ale v mém případě to PTC bylo defakto nedodělatelný a ono když ti pak auto začne v zimě topit po 15ti kilometrech tak na to nadáváš jak čert. 

Navíc PTC pro český trh je základní prvek bez ohledu na výbavový stupeň, kdežto webasto je za příplatek i v Laurině

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...