Pawlisko 2 Posted January 18 Share Posted January 18 Dobrý den! Toto je moje nová Octavia RS Combi 4. generace s dieselovým motorem a pohonem všech 4 kol. Další fotky dodám. 1 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Děkuji. Těším se celkem na jaro na tu panoramu 🙂 0 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 1 Author Share Posted February 1 Tak kromě chyby senzoru venkovní teploty a možná tím způsobené zimy v autě (musím topit na MAX) se po 12xx km objevila chyba systému kontroly výfukových plynů..... Takže budu dávat v brzké době na reklamaci. Jinak přidávám fotku z focení na Strahově a dovolím si přidat odkaz na web, který tomu autu věnuji. Tak nějak tuším, že tam bude dost článků ohledně toho auta, protože je to celkem perlička 😄www.4RS.cz PS: díky psaní o základní výbavě jsem zjistil, že mám vyhřívané čelní sklo a otevírání pomocí máchání nohy pod kufrem... hehe 🙂 0 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 6 Author Share Posted February 6 Kromě špatného ukazatele teploty mám problém i se zimou v autě a mlžením skla. O tom a ještě o chybách, které ukazuje aplikace Chytré auto jsem napsal tento článek: Vadný ukazatel venkovní teploty 0 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 6 Share Posted February 6 Krásné auto a skvěle nafocené... Kdyby jsi chtěl vyplnit pár otázek bylo by to fajn téma na rozhovor (první 4. generace v rozhovoru 🙂 ) Případně zde: https://octaviaclub.cz/clanky/mate-octavii-ukazte-svou-karu-ostatnim/ 1 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Ahoj, díky moc 🙂 určitě se rozhovoru rád zúčastním 🙂 0 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 8 Author Share Posted February 8 Další problémy, které jsou spojené s vadným senzorem jsem popsal v tomto článku. Ve stručnosti, při teplotě nad 35°C nefunguje vyhřívání skel a trysek ostřikovačů. Takže když mi v zimě ukazuje auto 38°C, tak je to celkem nebezpečný... 0 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 8 Share Posted February 8 https://octaviaclub.cz/clanky/skoda-octavia-4-rs-rozhovor-s-majitelem-jak-jezdi/ 0 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Tak už mám po reklamaci vadného senzoru, který způsobil i další problémy. Kromě toho aktualizace SW, která řeší pár chyb. Koho to zajímá hlouběji, může si přečíst v mém článku: Octavia 4 RS po reklamaci - jak to proběhlo a dopadlo 1 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 16 Share Posted February 16 Když už nedali náhradní auto je fajn, že to trvalo jen 3 dny no... Jaká by byla cena opravy, kdyby to nebylo v záruce? 0 Quote Link to post
Pawlisko 2 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Ty jo, na to jsem vůbec nekoukal. Já byl tak happy, že mám zpátky ereso, že jsem podepsal papír (vlastně ani nevím, co tam bylo :D) a šli jsme k autu. 0 Quote Link to post
Recommended Posts