Oktavián 23 Posted February 8 Share Posted February 8 Zdravím všechny, změnil jsem výchozí vzhled (šablonu) diskuzního fóra. Napište mi prosím zda máte nějaké zásadní výtky – neměli by tu být už žádné bugy a vzhled by měl být čistší a přehlednější. Pokud Vám nový vzhled nevyhovuje, jděte do patičky fóra a ve volbě Motiv vzhledu si můžete vrátit starý vzhled. Díky za feedback, do budoucna by to mělo eliminovat problémy... PS: čeština a překlady jsou stejné jako u staršího vzhledu 0 Quote Link to post
Konny 93 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Ten novy motiv hodne zari, neslo by udelat nejaky tmavy prvky nebo dark mod? Kdyz dam stary motiv, tak je taky rozhadany, s tim by neslo neco udelat aby to nebylo tak roztahany, viz. screen? Edited February 8 by Konny 0 Quote Link to post
Konny 93 Posted February 8 Share Posted February 8 U temat je to ve starem vzhledu taky porad rozhazeny, pujde to napravit? Novy vzhled je pekny, ale opravdu je moc bily a zarivy 0 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 8 Author Share Posted February 8 @Konny Starý motiv jak ho vidíš je právě už po x hodinách mých napravování chyb a toho rozhození... Ono prostě upravim někde odsazení a najednou se to zase rozesere jinde 😄 Takže je vhodnější tento nový vzhled, který je bez zásahů a vše tu sedí jak má... dokonce se opravilo mraky chyb co byli na staré šabloně (viz zobrazování zájmů v info panelu, některé překlady, tlačítka atd.) PS: zrovna tu pozici ikony a textu v Jihočeský kraj jsem právě takto upravil protože byla namačknutá napravo totálně a vypadalo to hrozně... takhle jak to je se to ještě jakž takž dá... Připomínky tedy už prosím jen k nové šabloně... 0 Quote Link to post
Konny 93 Posted February 8 Share Posted February 8 OK beru na vedomi. Pujdou dat do noveho vzhledu aspon nejaky tmavy prvky, at to tak nesviti? 0 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 9 Author Share Posted February 9 jj, už jsem ztmavil lehce pozadí, dal jsem zcela černé písmo (bylo lehce šedé) a zvětšil ho... dnes to ještě trochu ztmavím k večeru... 0 Quote Link to post
jofree 0 Posted February 14 Share Posted February 14 Nešlo by při prohlížení na mobilu nastavit, aby třeba ve 3 úrovni stromové struktury fóra se šlo vrátit úplně na začátek ? Ne postupně po jednotlivých úrovní. Dříve bylo vlevo nahoře k tomu tlačítko... 0 Quote Link to post
jofree 0 Posted February 14 Share Posted February 14 ...při webovém prohlížení je tam tlačítko domů, na mobilu se nezobrazuje 0 Quote Link to post
Oktavián 23 Posted February 14 Author Share Posted February 14 @jofree Kliknutím na logo Octavia Club v hlavičce (i na mobilu) se dostaneš na domovskou stránku fóra... 0 Quote Link to post
Recommended Posts