Přejít na obsah

E300de kombi - Boruvka


Doporučené příspěvky

Konecne jsem si udelal delsi vylet nez kolem komina. Schvalne jsem to vzal s uplne prazdnou baterii at vim, jak je naladeny motor. Na 230km cesty 90% dalnice a 10% zasekane mesto. Jizda podle limitu +navic do tolerance v mereni. 5,1l/100km tam a 5,3 zpet. prumerna rychlost byla 95km/h tam a 93 zpet. vsechno ciste na naftu - byl zapnuty rezim sport. Na nezajete auto myslim slusne - dojezd by za tehle podminek byl nejakych 1100+ km Doufam, ze budu mit brzo moznost to poradne provetrat na autobahnu i s plnou baterii, at muzu porovnat a taky vyzkouset jak se to chova v presunove rychlosti a hlavne jak to brzdi.... Ale zatim velmi prijemne prekvapeni.

Odkaz ke komentáři

Motor 400d. A dojmy super - nataceci zadni naprava, HUD s rozsirenou realitou, 3D display nebo volne rotovatelna parkovaci kamera - to bych si dokazal predstavit mit na kazdy den. Zpracovani a materialy jeste taky o kousek vys. No ale co se zbytku tyka, tak z pohledu ridice minimalni rozdil s pohledem na komfort podvozku a odhlucneni. Vsichni ostatni v aute ale samozrejme s pohodlim o rad jinde.. Dosel sem k zaveru, ze by se vyplatilo menit jen v pripade, ze by si to zaslouzil zbytek rodiny - oni by na tom totiz vydelali nejvic :-)) A at jen nechvalim - najit dostatecne siroke parkovaci misto je sakra orisek, stejne tak jako parkovat u obrubniku s tou nataceci zadni napravou - clovek odrbe prave zadni kolo ani nevi jak. Stejne tak ten cerny klavirovy lak na stredovw konzoli je proste spatne.... Takze  po tech cca 600km muzu rict, ze cervik v hlave samozrejme hloda, ale prekvapive mnohem min, nez sem cekal. A presednuti zpet do boruvky vubec nebyl tak velky krok zpet, jak bych cekal. Potvrdilo se mi, ze jsem si boruvku nakonfiguroval dobre.

edit:

Kdyz to tak vezmu kolem a kolem, tak asi nejvetsi zazitek je videt na kapote zamerovac.

Chapu majitele Bentley a Rollsu, ze to tam chteji porad mit 🙂

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

@Radas diky 😉 A kvuli te mezere jsem prave znovu nebral AMG packet. S pohodlim je to uplne jinde nez predchudce.

@header009 na dekor porad cekam. Je to novy model, tak nemaji dostupne vsechno z vyroby tak rychle. Navic mi budou menit i zadni casti sedacek a konzolu ofuku na zadni sedacky (posunula se mi v aute dlazba), tak jsem se s nimi domluvil, ze to udelaji pri jednom - budou to posilat zpet do tovarny.

Odkaz ke komentáři
6 hours ago, CvencA said:

Ta dlažba k tomu novýmu pěknýmu bazénu?

Presne ta, nejaky dobrak se rozhodl prebihat silnici na najezdu na dalnici a pri krizovem brzdeni pre-crash system narovna sedacky, takze dlazba uz nebyly oprena a mela se kam posunout...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Kdo jezdi hodne kratsich tras, tam to ma smysl, protoze dneska uz jestli nafta nebo benzin, nehraje roli, po par desitkach tisic km je motor v hajzlu.

A vo vo tom to je. Elektro nebo hybrid neni spatne, ale pro specificke urceni.

Pro zajimavost, moje dnesni jizda na chalupu s vozejkem 24,4 km s prumerem 6,5. V aute tri lidi, krovinak, motorovka, stepkovac a dalsi veci.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
    • Příběh "Jak mi globální oteplování zachránilo auto". Protože bylo teplo, tak už jsem samozřejmě jezdil a měl jsem auto 3 týdny na dvoře... když nehlásí nějaky mordor nebo krupobití, tak to mám radši po ruce, když ta garáž není u bytu ... No, a jak ted hlasili a pripadny snezeni, tak jsem auto predminulou sobotu umyl a měl v plánu ho schovat ... přijedu ke garáži, otevřu a tam tohle překvápko ze stropu ... jakože, nevím, kdo při mě stál, ale fakt štěstí :-) Tak jsem zase odjel na dvorek, sníh nesníh ... lepší než mít na autě tohle... některý kousky byly silný tak 2 palce ... No a budu mít teda jinou garáž...
×
×
  • Vytvořit...