Přejít na obsah

E300de kombi - Boruvka


Doporučené příspěvky

Konecne jsem si udelal delsi vylet nez kolem komina. Schvalne jsem to vzal s uplne prazdnou baterii at vim, jak je naladeny motor. Na 230km cesty 90% dalnice a 10% zasekane mesto. Jizda podle limitu +navic do tolerance v mereni. 5,1l/100km tam a 5,3 zpet. prumerna rychlost byla 95km/h tam a 93 zpet. vsechno ciste na naftu - byl zapnuty rezim sport. Na nezajete auto myslim slusne - dojezd by za tehle podminek byl nejakych 1100+ km Doufam, ze budu mit brzo moznost to poradne provetrat na autobahnu i s plnou baterii, at muzu porovnat a taky vyzkouset jak se to chova v presunove rychlosti a hlavne jak to brzdi.... Ale zatim velmi prijemne prekvapeni.

Odkaz ke komentáři

Motor 400d. A dojmy super - nataceci zadni naprava, HUD s rozsirenou realitou, 3D display nebo volne rotovatelna parkovaci kamera - to bych si dokazal predstavit mit na kazdy den. Zpracovani a materialy jeste taky o kousek vys. No ale co se zbytku tyka, tak z pohledu ridice minimalni rozdil s pohledem na komfort podvozku a odhlucneni. Vsichni ostatni v aute ale samozrejme s pohodlim o rad jinde.. Dosel sem k zaveru, ze by se vyplatilo menit jen v pripade, ze by si to zaslouzil zbytek rodiny - oni by na tom totiz vydelali nejvic :-)) A at jen nechvalim - najit dostatecne siroke parkovaci misto je sakra orisek, stejne tak jako parkovat u obrubniku s tou nataceci zadni napravou - clovek odrbe prave zadni kolo ani nevi jak. Stejne tak ten cerny klavirovy lak na stredovw konzoli je proste spatne.... Takze  po tech cca 600km muzu rict, ze cervik v hlave samozrejme hloda, ale prekvapive mnohem min, nez sem cekal. A presednuti zpet do boruvky vubec nebyl tak velky krok zpet, jak bych cekal. Potvrdilo se mi, ze jsem si boruvku nakonfiguroval dobre.

edit:

Kdyz to tak vezmu kolem a kolem, tak asi nejvetsi zazitek je videt na kapote zamerovac.

Chapu majitele Bentley a Rollsu, ze to tam chteji porad mit 🙂

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

@Radas diky 😉 A kvuli te mezere jsem prave znovu nebral AMG packet. S pohodlim je to uplne jinde nez predchudce.

@header009 na dekor porad cekam. Je to novy model, tak nemaji dostupne vsechno z vyroby tak rychle. Navic mi budou menit i zadni casti sedacek a konzolu ofuku na zadni sedacky (posunula se mi v aute dlazba), tak jsem se s nimi domluvil, ze to udelaji pri jednom - budou to posilat zpet do tovarny.

Odkaz ke komentáři
6 hours ago, CvencA said:

Ta dlažba k tomu novýmu pěknýmu bazénu?

Presne ta, nejaky dobrak se rozhodl prebihat silnici na najezdu na dalnici a pri krizovem brzdeni pre-crash system narovna sedacky, takze dlazba uz nebyly oprena a mela se kam posunout...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Kdo jezdi hodne kratsich tras, tam to ma smysl, protoze dneska uz jestli nafta nebo benzin, nehraje roli, po par desitkach tisic km je motor v hajzlu.

A vo vo tom to je. Elektro nebo hybrid neni spatne, ale pro specificke urceni.

Pro zajimavost, moje dnesni jizda na chalupu s vozejkem 24,4 km s prumerem 6,5. V aute tri lidi, krovinak, motorovka, stepkovac a dalsi veci.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...