Přejít na obsah

E300de kombi - Boruvka


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

tak vcera bylo auto cely den v servisu - bylo tam nekolik problemu s drive pilot a parkovacim systemem. moc me neuklidnili, kdyz rekli, ze museli udelat strasne moc aktualizaci a par vymen HW a s tim, ze uz by to snad melo byt opravene, ale ze mam jezdit opatrne a ze mam dat hned vedet, kdyby s tim neco bylo, ze s tim budou pocitat... mam trosku pocit, ze v ramci toho, aby dokoncili vyrobu, nabrali soucastky od dodavatelu od kterych by to normalne nebrali.... Co me taky prekvapilo, ze narozdil od predchozi generaci uz tam neni automaticka zmena jizdniho pruhu s blinkrem. Stribrnak to me, tady jsem jen myslel, ze to neni dokodovane, ale vypada to, ze uz to nenabizi (i kdyz prodejce rikal, ze by to tam melo byt).

Odkaz ke komentáři

Kvalita aut je čím dál horší.. A to se snaží pořád měnit a přitvrzovat normy. Ale výsledek se nedostavuje, za mě je to jen byrokracie a ve finále realitu nikdo neřeší..

Co je ta automatická změna pruhu - jako že dáš blinkr a auto samo přejede bez tvého zásahu do volantu?

Odkaz ke komentáři

No, co jsem pochopil, tak predtim meli nasmlouvane proverene dodavatele, kde byla nastavena i urcita uroven kvality a jeji kontrola. V momente, kdy se zastavila vyroba a soucastky nebyly, tak museli prejit na system mensiho zla a brat od kohokoliv, kdo vicemene splnuje alespon technicke, ne kvalitativni parametry...

p.s. ted mi potvrdili, ze ten lane change assist uz v balicku neni na zaklade rozhodnuti evropskeho regulacniho uradu pro provoz na pozemnich komunikacich ci jak to prelozit...

Odkaz ke komentáři

Hele, ona to není úplně sranda změnit dodavatele i v době krize 😉 Vím dobře, jak tyhle procesy fungují a jak dlouho to trvá - bohužel dělám na kvalitě. A určitě MB to nebude dělat tak, že by si vzal plasty z Číny, když jinak bere z Evropy (nemyslím raw materiál, ale hotové komponenty). Spíš si myslím, že odflákli nějaké testování a teď se jim to postupně daří opravovat..

Odkaz ke komentáři

Ach jo, to je na po...

 

Dear Jiri,
 
First of all, I would once again like to apologize for the inconvenience related to your order.
 
As discussed by phone a few minutes ago, I can give you the following update regarding the trim replacement as agreed End of March.
 
In view of the global shortage of raw materials and the resulting delivery bottlenecks, your order is still affected by a delivery delay due to missing parts necessary for the trim replacement.
All the relevant spare parts have been ordered from our side. Our colleagues from After-Sales have also started the escalation process vs. the factory.
Unfortunately, we still do not have any further information so far regarding the arrival of the missing parts.
We will keep you informed as soon as we receive an update from factory.
 
Thank you for your understanding and your patience.

Odkaz ke komentáři

@krocan koukal sem,z e v konfiguratoru ho zatim maji, ale je otazka, jak je to s realnou dostupnosti. Vytahli z toho zatim "jen" inteligentni svetla. Zbytek tam porad je, i kdyz vim, ze uz nedovoli objednat burmeister, rozsirenou realitu a keyless... A to jsou jen prvky o kterych vim...

 

Jinak vcera mi prcek udelal dulek do dveri, priznam se, ze radost z toho fakt nemam...

 

Odkaz ke komentáři
před 28 minutami, Ol@f napsal:

a to jsem si vždycky říkal že nejlepší je koupit auto až když je facelift, že porodní bolesti modelu jsou vychtané a spíš se tam člověk dočká inovací. :wallbash:

Jo jo, to se říká obecně. Otázku je, zda to ještě v dnešní době platí.

Odkaz ke komentáři
22 minutes ago, Ol@f said:
56 minutes ago, Mezonek said:
No, po FL byl stribrnak, tohle se da po strance elektroniky povazovat za novou generaci... A presne jak rikas - porodnich bolesti je tu sakra hodne...

Aha já žil v domnění že borůvka je facelift

Boruvka je facelift faceliftu...zvenci facelift, na pohon se nesahlo, ale kompletne predelali architekturu elektroniky

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...