Přejít na obsah

E300de kombi - Boruvka


Doporučené příspěvky

No nevím, ale stále se spoléhám v těchto situacích změny směru a jízdy na sebe, asi jsem stará škola a nějaké hlídání pruhů, mrtvý úhel a další vymoženosti prostě mi jaksi nevoní, Jak kolikrát sleduju příspěvky jak jedeš bez držení volantu tak si klepu na čelo co to je za dobu, 

Kolegyně si zapůjčila auto místo svého porouchaného, ale problém byl v tom že to její původní v kterém jezdila celou dobu byl automat, jakmile sedla do manuálu tak prostě neodjela, to jsem jen malinko odbočil.

Odkaz ke komentáři
před 44 minutami, Mezonek napsal:

Zacinam mit pocit, ze je to proklety... 

 

@CvencA proste das blinkr a auto ti po kontrole pruhu samo zmeni pruh.

Ale musíš rukama povolit volantu se natočit ne? Nebo to změní pruh, čili zatočí koly i když držíš pevně volant?

Odkaz ke komentáři
47 minutes ago, CvencA said:

Ale musíš rukama povolit volantu se natočit ne? Nebo to změní pruh, čili zatočí koly i když držíš pevně volant?

Jasne, musis ho to nechat udelat. Ten odpor neni moc velky - mensi nez u lane assist.

@Radas spis je to o tom, ze to auto to dela ve stejnou dobu, kdy to delas ty. Neco jako shyby s dopomoci. Ruce na volantu mam porad (oni i zkratili dobu, kdy ti to zacne nadavat). 

Odkaz ke komentáři
4 hours ago, CvencA said:

Tak to musí být pohodlná vychytávka. Škoda, že to zrušili. Já se furt šteluju na příští rok na nový MB, ale jestli to tak půjde dál, za chvíli nebude o co stát.

Kdyz bych ted kupoval ojete auto, tak vezmu nalozene E220d nebo allterrain z roku 2019 - uz po tom mensim faceliftu a bez mbux. Jezdilo krasne, na zivotnost idealni vykon... a myslim, ze i lepsi kvalita. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Celni sklo vymene, ale zahlasilo mi to po par kilometrech, ze ma zakryty vyhled kamery a vypnul vsechny asistenty mimo adaptivaku... Mam i pocit, ze obecne ten kamerovy modul nalepili blbe, protoze nesedi kryci plast se stropnici... No po praci na to mrknu a zavolam jim. Tim, ze v pondeli mam byt v Merbagu na servisu, tak si nejsem jisty, jak se to stihne poresit :-/

Odkaz ke komentáři
44 minutes ago, CvencA said:

Aha, tak to jo. Tak to beru zpět. Já myslel, že si to vezl někde tam u vás v místě bydliště do MB. Někde tam, jak furt kupuješ mergly :biggrin:

🙂 Do Merbagu jedu az v pondeli. A kdo vi, jestli mi tam teda zase neco "nespadne do kosiku" 🙂

Odkaz ke komentáři

Tak to vypada, e asistenti konecne funguji, jak maji. Ted jen prijit na to, jak bez poskozeni laku sundat z karoserie nanosy dehtu (clovek musi parkovat par dni venku a hned mu to musi delnici ze stavby zadrbat). ZKosel sem to vcera jendim pripravkem, ale vypada to, ze to nedela uplne dobre laku, ani plastum, tak jsem s tim alespon vzal vsechno chromove a kola... Na to, ze ma boruvka teprve neco pres 15tis je tech problemu na muj vkus nejak moc... Asi se mi to snazi naznacit, ze jsem mel vzit radsi nove C 🙂

Odkaz ke komentáři

Na to je TarX od Carpro.

Co se funkčnosti elektroniky, respektive software týče, tak mi říkal technik, že u těch nejnovějších Mercedesů s MBUXem je problém v aktualizacích. Že probíhají velmi často, i častěji než jednou týdně a že jsou s tím trable, že se každou chvíli někomu něco rozesere po aktualizaci. Ty běží automaticky. Že mám bejt rád, že na můj systém chodí aktualizace jen občas. 

A po výměně smyčky u mě, tak otevírání nohou šlape jak švýcarské hodinky. Ani se nestává, jak to bylo dříve, že jsem i za dobrých podmínek občas musel kopnutí opakovat. Teď to fachá i při ledabylém kopnutí. Zcela evidentně ta původní induční smyčka byla vadná. Jsem fakt rád, protože teď to funguje špičkově. A vlastně to je jediná věc, která mě trápila, zato ale 2 roky.

Odkaz ke komentáři

No, ja zkusil neco od Sonaxu, ale ten kousek kde jsem to zkousel jak na zadnim svetle, tak i na narazniku, tak tam je to ted takove zmatnele - asi nic co by neslo rozlestit... A potreboval bych neco co na to nastrikam a pak to z toho stahnu vapkou, protoze je toho na tom aute strasne moc a sundavat to hadrikem nechces.

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...