Přejít na obsah

Databáze samoobslužných myček v Praze


Doporučené příspěvky

Ahoj,

za poslední týdny/měsíce jsem naházel do automatů fakt mraky peněz. Myšleno samozřejmě do automatů bezkontaktních myček a zjistil jsem, že jsme na tom tak závislý.

Dovolil jsem si připravit databázi myček v Praze, ve které najdete i detailní informace, které se mohou hodit stejným "pacientům", jako jsem já.

Pokud by chtěl někdo něco doplnit, klidně napište a já to tam vložím.

Adresa tohoto projektu je www.AutomyckyPraha.cz

Budu rád za každé tipy a rady.

PS: Je to beta verze! Určitě ji budu rozšiřovat o další zajímavé informace. V první verzi chci zjistit, jestli bude o projekt vůbec zájem.

Odkaz ke komentáři

Dobrý nápad, býval bys mě skoro i inspiroval k vytvoření něčeho podobného... pak jsem se ale podíval na hledanosti a zájem mě přešel... 😞 Je tam kupodivu malá hledanost a navíc ty hlavní řetězce mají celkem slušné weby a na první pozice v serpu se těžko probojuješ... (+ rich snippety z firem na pravo...)

Ale tak držím palce 🙂 alespoň ti nepolezu do zelí 🙂

Odkaz ke komentáři
před 13 hodinami, header009 napsal:

Chybí ti tam Ehrle v Průhonicích u Alberta. Za mě Ehrle mejou bezkontaktně asi nejlíp...

https://goo.gl/maps/w155YZh49c5ueav76

Kdy jsi na té myčce byl posledně? Jsem teď četl recenze a prý se od nového roku celkem pohoršili. Celkově je ten trend = nová myčka super mytí a časem snížení času a snížení mycího prášku znát u většiny myček... co tak čtu.

Odkaz ke komentáři

Zkus, já na černým autě vidím hned jestli tam zůstává ten povlak. Aktivní pěna není nikdy všemocná, doma používám a přijde mi že ty pěnové myčky mejou stejně prostě predmyti. A kontaktně na to těma košťatama na veřejných místech nesáhnu. Takovouhle pěnu dělám na predmyti doma..cbf4c43d49b5e12e10baada37249e710.jpg1aca02da8210b5b4223a2690fb02cbad.jpg

Odkaz ke komentáři

Můj osobní názor, který nikomu necpu je, že aktivní pěna je jenom způsob, jak z lidí vytáhnout více peněz. Většinou to stojí víc, auto to hezky obalí pěnou (ale nijak extrémní), vypadá to hustě, lidi se u toho pobaví, je to hezký, ale stejně.... aby to začalo nějak působit, tak to musíš podle mě nechat nějakou dobu, v řádově jednotek minut nechat pracovat. Což na samoobslužné myčce asi neuděláš. Respektive musel by si vzít 50 Kč, hodit to tam, obejít auto, pak tam 5 minut čekat s tím, že na tebe začne mrčet ostraha, že zdržuješ (bohužel to je praxe) a pak to stejně vezmeš tím práškem, který toho vezme víc. 

Navíc bez narušení špíny hadrem/mycí rukavící, apod. zůstane na autě stejně vrstva špíny. Tu většinou automyčky zakazují, protože jsou exoti, kteří by si vzali kyblík a 15 minut si tam šudlili auto. Já auto obejdu do 90 vteřin, tu vrstvu naruším a pak to celé opláchnu. Ideální je mít fakt rozměněné, aby si to tam házel po 20 Kč = 60 - 120 sekund (podle toho, kde jsi).

Domácí podmínky prostě na těch automatech nedosáhneš. Je to způsobené právě časem. Myslím si, že rozumné mytí musí být hotové do 10 minut = 100 - 200 Kč podle toho, kde auto umýváš.

Rychlomytí pak samozřejmě do 5 minut = 50 - 100 Kč podle toho, kde.

Jinak co se kartáčů na myčce, já nechápu, že to někdo používá, já bych to nepoužil ani na starou felícku. Je víc, než jen jasný, že v tom prostě bude bordel z aut za celý den...... 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...