Přejít na obsah

centrál u řidiče


ricfra

Doporučené příspěvky

Zdravim, mám problém s DO u řidičových dveří. Všechny se zamknou i odemknou jen ty jedny ne. Klíčem vše funguje a když jsem nechal měnit rozvody tak mi servisák projel zavady a žádné nezjistil. Neni autoel. tak to nezjistil. Taky mi nefunguje ovladač na zpětné zrcátko, zase jen u řidiče. Mám r.v. 2003, centrál origo v klíči. Jo a ten servisák mi řekl že to je zatuhlí v táhlech tak prý to mám promazat, jenže to se mi nezdá. Dík za rady :)

Odkaz ke komentáři

Kabel v průchodce dveří je v poho, až bude chvíle tak rozeberu dveře. Zkoušel jsem zamknout zevnitř a jakoby v těch dveřích slyším cvakání. Zároveň mi nesvítí dioda safelock, ani když zamknu klíčem :smich: . Stropní světlo při otevření dveří funguje normálně :smich: .

Odkaz ke komentáři

U mě to byly uhnité kontakty ve spojce mezi mozkem motorku stahování okna a kabelem. Musel jsem měnit komplet kabelový svazek včetně toho motorku s řj. Naštěstí to platila škodovka, ale za rok se problém opakoval. Po druhé výměně musím zaklepat je klid. Akorát mě se neodemkly žádné dveře a ještě k tomu začal řvát alarm. Problém s diodou safe-systému byl ten, že slabě svítila pořád a k tomu ještě problikávala. V každém případě rok výroby máme stejný. Na začátku to bylo taky bez chyby, ale posléze se na VAGu chyba objevila, jen už ti neřeknu jaká.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...