Přejít na obsah

zvihajuce sa otacky na volnobeh behom jazdy O2 2.0 FSI 4x4 2008


Doporučené příspěvky

zdravim mam dotaz...teraz ked sa ochladilo tak auto pri otackach cca 2500 ked radim na 6sku, alebo kludne aj zo 4rky vyssie tak sa stane, ze sa otacky zdvihnu na cca 4000ot/min a drzi sa az kym nepreradim...po com ist??? ked je teplo tak nie az teraz ked je zima rano...ked auto tlacim, tak nic ale pri kludnej jazde tak sa objavil tento fenomen...neviem ci to s tym suvisi ale i po kratkej trase sa mi zapina vetrak a dlho mu trva kym sa vypne...dikes za kazdu radu...Lukas

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

vsetko ciste...mal som dovolenku neriesil som to..menili sa retazove rozvody a podla servisaka mali FSI problemy s cidlom chladiacej kapaliny co je pod krytom jak su rozvody, tak mi ho vymenil za par euro pri jednej praci..vymenene a zatim ok..obcas to skubne ale to este zistujem...este do zimy dam dole skrtiacu klapku a skusim vycistit a znova nastavit..

Odkaz ke komentáři

Teplota chladící kapaliny, požadavek na spuštění ventilátoru, všechno se dá vyčíst i za jízdy z diagnostiky spojenou s telefonem za pár korun.

Měnil jsi řetízek s napínákem mezi vačkami? Jak to bylo náročné, je motor po zahřátí tišší? Já to mám původní (220tkm). Servisákovi se do toho nechce kvůli tvrdohlavému šroubu na přestavovači.

Odkaz ke komentáři

presne tak..menila sa retaz s napinakom...;) ja  som mal zniceny napinak bol uz pred smrtou a retaz bola OKale i tak sa menila cela sada aby sa to nemuselo robit dobuducna- klud dufam na 150 000 km... motor je o poznanie tissi a mozem povedat ze i auto ide trosku lepsie do otacok...i po zahriati stale rovnaky tichy zvuk...u mna nesiel povolit prestavovac tak musela von vacka a potom ju dako dal dole ale na motoru nesla povolit...tak rovno pomenil aj vsetky tesnenia aby boli nove..cenovo som menil este oleje v haldexu a diferecnialu a palivovy filter a hadice na odvetravanie vika oleja a i s praci 11000kc...

teplotu som meral s VAGem a sedela presne podla rucicky na budikach...skusim este zistit jak zapnut ventilator podla VAGu a niekedy ked bude cas tak to skusim...dikes..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...