Přejít na obsah

BT Audio se Swing - jaká BT jednotka?


M01

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

jaká jsou prosím čísla BT jednotek, které fungují v režimu BT Audio s rádiem Swing? 

Podrobnosti: Nedávno jsem koupil Oct II kombi rv2005, je v ní rádio Swing a pod sedadlem BT jednotka 5P0 862 335. V rádiu je v menu možnost Phone i BT Audio, ale jednotka se nezdá vysílat žádný signál - nejde ji z telefonu najít. Dívali se mi na to i v servisu, a taky to nezprovoznili. I když je pravda, že odborníci na audio to asi nejsou, normální neoriginál servis. 

Napadlo mě, zda je tahle jednotka s rádiem kompatibilní. Rádio asi v autě s ohledem na rok výroby není původní, a co já vím možná ta jednotka, co tam je, patřila k předešlému rádiu. 

Nebo pokud kompatibilní je, co z toho usuzovat? Že je rozbitá, nebo tam může být problém ještě někde jinde? Jde nějak poznat, jestli je jednotka sama vadná? 

Jde mi hlavně o možnost spojit telefon (konkrétně teď mám Samsung A71) s rádiem, aby hrála muzika. Rádio jinak umí jen MP3 CD, a já poslední MP3 vyhodil už před časem; všechnu muziku už mám jen přes YouTube Music.

Aktuálně to řeším FM transmiterem do zapalovače, ale kvalita není nejlepší (ono co by taky člověk asi chtěl; transmiter stál tři stovky :) ). 

Handsfree hovory by se někdy hodily, ale nutně na nich netrvám. Ovládání telefonu přes rádio také nutně nepotřebuji, pokud půjde play / pause / předchozí / další skladba, to mi stačí. Maxidot ani ovládání na volantu auto nemá, takže to taky nemusí rádio umět. 

Případně pokud by to s tou jednotkou bylo nějak komplikované (natolik, že by to nezvládli ve zmíněném servisu - já sám bych to neuměl určitě :) ), tak jak velký problém by byl tam přidat AUX? Ten v autě není, ani v menu rádia se neobjevuje. Sice je to drát a neumí to handsfree, ale muziku by to taky řešilo.

Auto původně (před lety) jezdilo v Německu, ale předpokládám, že to asi nehraje roli?

Případné další potřebné info rád dodám, budu-li vědět. 

Díky za rady

Michal

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Podle čísel se jedná o tohle https://www.auto-jamar.cz/bluetooth-a2dp-modul-pro-vw--skoda--seat-bez-aux/?gclid=Cj0KCQjwiNSLBhCPARIsAKNS4_e6KOLev21dPBb_JVr44aXM7P7HnShzFK8FibIWSRKcqW8mVLW1xn8aAmTHEALw_wcB

Ale mě se zdá že to číslo neodpovídá. To co jsem poslal se připojuje do rádia měl by tam být konektor, kazdopadne na stávající jednotce změřit napájení jestli tam jde,může být pojistka v háji. Myslím že je ve sloupku u řidiče . Na víku je schéma která na co je tam bych to řešil. To může být důvod proč to nejde. Typ a číslo je kompatibilní za Swing rádiem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...