kufik Odesláno Říjen 28, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2021 Ahoj, už nějaký čas mi po zapnutí zapalování naskočí "Závada: osvětlení vozidla" a na palubce svítí varovný trojúhelník. Při připojení diagnostiky chyba většinou zmizí a po odpojení diagnostiky se opět ukáže. Někdy se podaří chybu načíst a vypíše to závadu na osvětlení prostoru nohou. Vyměnil jsem všechny 4 žárovky. Poté i všechny 4 lampičky za led, které by neměly hlásit prasklou žárovku, ale chyba stále nezmizela. Nevíte zdali lze přes VCDS vyhnout kontrola žárovek pro osvětlení nohou? Případně je úplně vypnout 🙂 Vypnout je lze částečně přes Columbus, nicméně chyba tam zůstane i tak. děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 28, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2021 Nelze vyřešit pomocí VCDS, dokážu vypnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kufik Odesláno Květen 26, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2023 Začalo mi to dělat větší bordel, než jenom u osvětlení nohou. Přestaly fungovat automatické stěrače, při otevření přihrádky spolujezdce se mi na palubce ukázalo, že mám otevřený kufr... atd. Problém jsem vyřešil před rokem a půl a to výměnou komfortní jednotky. Oprava v autorizovaném servisu cca 13.000,- včetně diagnostiky (3500,-) a slev 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.