Jenda4 0 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ahoj, mám octavii 3 2018 2.0 TDI / TDI RS 4x4 s čipem na 160kw mám najeto 250tis. Auto když se zahřívá cuká nechce jít na 1500 otáček po zápraží vše ok. V servisu mě řekli egr,vstriky,žhavicky a turbo. Tak jsem to nechal vyměnit a nepomohlo to vůbec. Neví někdo co s tím? A poslední dobou mi přijde , že i po ohřátí motor nemá sílu a nechce se mu do otáček. Auto mám jako 1. Majitel a komplet servisní historie. Dík za rady. 0 Quote Link to post
Jenda91 0 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Zkusil bych vyměnit plaivovej filtr dost dokáže potrápit. Tím bych začal a možná čerpadlo může být slabší ale to by měl servis zjistit na VAG. 0 Quote Link to post
marek16 2 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 tak v první řadě bych to nechal přehrát na originální soft, než budu měnit půl motoru. Pokud se to opraví, řešit s autorem "chipu".. kdo ho dělal? 0 Quote Link to post
Mirouch76 13 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 před 4 hodinami, marek16 napsal: tak v první řadě bych to nechal přehrát na originální soft, než budu měnit půl motoru. Pokud se to opraví, řešit s autorem "chipu".. kdo ho dělal? Tohle by Ti měl říct každej slušnej chiper. Já mám na Octavia II chip od SGS a toto mi bylo sděleno. 0 Quote Link to post
header009 353 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Jestli má s tím chipem najeto už 250Tkm tak bych problém v čipu nehledal. To je tak když se ve větě nedělají čírky. Beru to tak, že za lomítkem to je celá věta. 0 Quote Link to post
Recommended Posts