CvencA 88 Posted February 23 Share Posted February 23 před 3 hodinami, ketys napsal: Dneska to šlo, chvíli i bez střechy :)) Tvl to je tak strašně krásný a nádherný auto, ta barva, tvary a vůbec všechno.....👍👍👍 0 Quote Link to post
Mezonek 218 Posted February 23 Share Posted February 23 @CvencA njn, ma proste vkus, pan... 👍 @krysarr duchodce, co bys cekal 😉 0 Quote Link to post
krysarr 326 Posted February 23 Share Posted February 23 Nj, ale auto mas taky krasny 🙂 0 Quote Link to post
TomasB 229 Posted February 23 Share Posted February 23 Ta barva je prostě nádherná. 0 Quote Link to post
Mezonek 218 Posted February 24 Share Posted February 24 @krysarr dekuju, ale ja bych to popsal spis jako decentni, i kdyz to byl zase jen kombik, tak treba stribrnak mel mnohem vetsi smrnc a vic sem z nej mel pocit jako z vikendovky. Ted je to sice lip vybaveny, pohodlnejsi a jede to lip, ale proste uz je to typicke auto na kazdy den. Rozhodne ne takovy, ze kdyz ho zamknes a odchazis od nej, tak se na nej jeste otocis... 0 Quote Link to post
marekczek 29 Posted February 24 Share Posted February 24 před 13 hodinami, ketys napsal: Dneska to šlo, chvíli i bez střechy :)) Pekny 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted February 24 Share Posted February 24 Dneska to šlo, chvíli i bez střechy :)) Ta matná barva je top 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Jeje, ale tak to víš sám :-) 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 28 Author Share Posted March 28 Zajimalo by me, jak zni ten upshift v aute, ktery zrovna predjizdim, protoze to vzdycky vyjde tak, že jsem zrovna vedle něj :D 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 28 Share Posted March 28 výstřel z 9tky ? dej si někam na krajnici gopro a zařaď u něj 0 Quote Link to post
header009 315 Posted March 28 Share Posted March 28 Myslím, že stačí zajet do tunelu a uvidíš 0 Quote Link to post
Babik78 0 Posted March 28 Share Posted March 28 Schválně jestli s tím GoPro budou rychlejší všímavý spoluobčané nebo ty. Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 28 Share Posted March 28 To nikdo neuvidí je to tak malý že sám budeš hledat kam jsi to položil 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 28 Share Posted March 28 To je větší risk než to gopro rekl bych 0 Quote Link to post
krysarr 326 Posted March 28 Share Posted March 28 Jako že gopro zůstane a asistentka v prdeli? 😁 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 28 Author Share Posted March 28 Vtipalci 😂 Dneska první zkouška drahou polovickou a řídí se to lip než Volvo prej 😂 0 Quote Link to post
header009 315 Posted March 28 Share Posted March 28 takže předpokládám, že ty si stál u krajnice a poslouchal 😄 1 Quote Link to post
Mezonek 218 Posted March 28 Share Posted March 28 Ten usmev! Jen si ted udelal zasadni chybu kamarade - uz toho moc za volantem neuzijes 😉 Kdy ze bude to GLC? 🤔 🙂 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 28 Author Share Posted March 28 nene, sama si za to netroufne, i tak jsem ji musel premlouvat ... ze prej se boji takovy auto ridit ... ale myslim, ze se rychle otrkala :D dovezla se i s malou domu, ja jsem pak vytahl autosedacku a jel se projet ještě sám :-)) jinak GLC je u ledu, dalsi investice bude opravdu dum ... ono me ty choutky i presly, jak se uz ted da jezdit s timhle :-) 1 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 29 Share Posted March 29 Jako že gopro zůstane a asistentka v prdeli? Přesně a nebo i to gopro, přece tam nenechají video záznam zmizení 0 Quote Link to post
raym0n 32 Posted March 29 Share Posted March 29 Paradni auto a motor, gratuluju, at dela jen radost. 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 29 Author Share Posted March 29 Dik dik :D vcera taky vyzkouseno, ze dite vzadu usne v sedacce i se stazenou strechou :D 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 29 Share Posted March 29 až ted jsem si všil že na té fotce kromě řidičky je i interiér a ty červený pásy jsou fakt cool, nevím jestli je to jejíma rukama a nebo je to fakt ale ten věnec volantu mi připadá docela tlustej. 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 29 Author Share Posted March 29 ja mám dlouhy prsty, takze mi vyhovuje ... rekl bych pocitově, že ve Volvu nemam jinej ... měl jsem třeba problém v Octavia 1 kdysi, kdy mě při delší jízdě ty prsty bolely, když jsem se nějak blbě zapomněl a měl je hodně skrčený 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted March 29 Share Posted March 29 já právě teď řeším přečalounění jednoho volantu a každý mi cpe názor že vyhřívaný volat se středovou značkou bude až moc tlustý věnec že to bude nepohodlný, jestli si vzpomeneš zkus změřit obvod tloušťky 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted March 29 Author Share Posted March 29 zkusim si vzpomenout ... ale ma ted byt zima, takze to vytahnu predpokladam az 8myho dubna, kdy to povezu na PPF 0 Quote Link to post
raym0n 32 Posted March 29 Share Posted March 29 kdyz je zima, tak ani neotviras dvere, at ti to nenachladne, jo? 🙂 0 Quote Link to post
Recommended Posts