ketys 102 Posted March 29 Author Share Posted March 29 :-D to ne, jen to nemam v garazi u baraku, takze tam ani nechodim, kdyz s tim neplanuju vyjet 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 6 Author Share Posted April 6 Zítra pracovně do Brna ... čím se mi asi bude chtít jet :-D 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted April 6 Share Posted April 6 Před hodinou, ketys napsal: Zítra pracovně do Brna ... čím se mi asi bude chtít jet :-D v jakém časovém rozmezí tu budeš ? 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 6 Author Share Posted April 6 @Ol@f tyjo pocitam prijezd 9-10 a uvolni me v praci tak 16-17, v prubehu dne se neuvolnim, takze jestli chces dat nekde "kafe", tak leda potom? 0 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted April 6 Share Posted April 6 hele to by mohlo jít, koknul bych na celek i volant. 1 Quote Link to post
raym0n 32 Posted April 7 Share Posted April 7 Jaaaj, skoda, tohle jsem asi uz propasl, ze bych si zase trosku zaslintal 🙂 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 8 Author Share Posted April 8 (edited) Byla to jen taková rychlovka, Ondra si osahal volant, zaburacel s Hulkem a šel si ho umýt…krátce jsme akorát pokecali o foliich a já zas frcel domu, abych dojel nějak rozumne 🙂 dneska jsem to odvezl na folie, vyzvednutí po Velikonocích, tak jsem zvědav 🙂 rovnou me ukecal na keramiku na kola a výfuky lol Edited April 8 by ketys 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 10 Author Share Posted April 10 Jo, tak snad to za ty prachy stojí, ze se to bude lip umyvat :)) 0 Quote Link to post
header009 315 Posted April 10 Share Posted April 10 Jakože nemusíš mejt kola? Je to ta největší pakárna jen co je pravda, jak se ten antigravitační pohon chová? 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 10 Author Share Posted April 10 Úplně skvělý, žádný zácpy, zatím to nikdo moc nemá, takže si užívám…pozor si musíš dat akorát na mosty/tunely 😅 0 Quote Link to post
krysarr 326 Posted April 10 Share Posted April 10 Ty vole, jsem otevřel forum na mobilu a teď vidím auto v lufte, mi zatrnulo, že Ti někdo ztlumil kola. A pak jsem to zvětšil, uff. Jinak pěkná technologie, to se to bude... lítat 🙂 Jinak jestli už pracujete na červených tlačítkách, udělal bych ještě ejecto seato 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted April 14 Author Share Posted April 14 Dělají to kluci pečlivě :-) Po velikonocich v úterý pro to jedu ... o vikendu tu ma snezit, takze me to nemusi mrzet, stejne bych to nevytahl z garaze :-) 1 Quote Link to post
jirka3 138 Posted April 14 Share Posted April 14 Pecka👍 Jak ja bych chtel cabrio……. 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted May 7 Author Share Posted May 7 Ještě jsem tu vlastne nedával fotku po polepu… jdu teď akorát impregnovat střechu 🙂 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted May 9 Author Share Posted May 9 Díky kluci :-) V 7. 5. 2022 at 21:14, Ol@f napsal: Vidis nějakou změnu odstínu? hele rekl bych, že je to svetlejší a trochu do modra jakoby ... 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted May 10 Author Share Posted May 10 Ještě sharnu nějaké fotky, co si nechal udělat Petr z Royal Detailing Olomouc pro svůj instagram jako referenci :-) Kdyby někdo sháněl detailera z Olomouce, kterej mu dá káru dokupy, tak doporučuju! :-) 4 Quote Link to post
Ol@f 156 Posted May 10 Share Posted May 10 luxusni prace, a i to zesvetleni odpovida me zkusenosti 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted June 5 Author Share Posted June 5 Tak to vypada, ze jsme doma v přesilovce na manželku, dcera 2,5 roku a “výborně tati, jedeme rychleee” 😂 jsme koukali, co to z ni vypadlo 😂 0 Quote Link to post
Mezonek 218 Posted June 6 Share Posted June 6 🙂 uz setri na SL 😉 Co ten deflektor, uz opraveno? 0 Quote Link to post
ketys 102 Posted June 6 Author Share Posted June 6 Před hodinou, Mezonek napsal: 🙂 uz setri na SL 😉 Co ten deflektor, uz opraveno? Mám termín v pátek 0 Quote Link to post
Mezonek 218 Posted June 7 Share Posted June 7 Super, tak doufam, ze je to jen sw 0 Quote Link to post
Recommended Posts