Přejít na obsah

Náhle prasklé zadní sklo


borlan

Doporučené příspěvky

Tak mám další drahou zkušenost. Jedu ráno do práce, jak jsem roky zvyklý zapnu zadní ohřev pro odmlžení, jak jsou dostatečné pruhy vypnu. Po nějaké době jedu pomalu v koloně a najednou vzadu rána jako prase! Ohlídnu se a celý sklo kostičkovaný. Dojel jsem ke škole a jak syn zabouchl dveře tak se prostředek vysypal.

Potřeboval jsem rychle vyřešit, zavolal jsem nejbližší firmu. Po telefonu neřekli cenu, že musí vidět, namístě komplet 5700! Na infarkt (pojištěné pochopitelně jen přední). V tu chvíli jsem neměl prostor k manévrování, tak jsem souhlasil (a to mi ještě udělali slevu z cca 7000!). Ve 14h jsem vyzvedl.

Co mne hodně zaskočilo - údajně to je běžné, stane se i u zaparkovaného zamčeného auta, prý nějaký zkrat v tomto podzimním počasí, orosení...nerozumím tomu. A pověstné byly prý Octavia 1 liftback. Přijde mi to nesmyslné, ale docela mne vystrašil, nerad bych absolvoval znovu...

Máte někdo zkušenost nebo vysvětlení?

Octavia 1 kombi 04

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Přední a zadní okno je něco úplně jiného. Pokud už vezmu starší verzi s drátky (většina nových již má fólii), tak  u předního je větší hustota, tedy se to místně nerozpaluje jako u zadního a hlavně, přední je lepené a zadní kalené, takže přední max. praskne a zadní exploduje a vysype se.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Poznam nejedneho cloveka, co sa pustal sam do toho a isiel opravovat sam poskodene sklo. A dopadlo to vo vacsine pripadov tak, ze tak ci onak to bolo treba nakoniec riesit v servise a v niektorych pripadoch uz do neslo opravit, ale muselo to ist rovno na vymenu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...