Wyckoff 0 Posted May 26 Share Posted May 26 Ahoj, v tématech jsem nenašel, tak zakládám nové vlákno. Na Octavia 1 po face jsem měnil origo stěrače, které už nestíraly dobře a u řidiče v horní části záběru bylo slyšel ťuknutí a poskakoval. Dal jsem Bosch AeroTwin. U spolujezdce stírá perfektně, ale u řidiče je v horní části záběru stále slyšet ťuknutí a poskakuje. Nesetkal se s tím někdo? Může být chyba v ramínku a nebo jít rovnou po mechanismu? 0 Quote Link to post
Radas 122 Posted May 26 Share Posted May 26 Může být přidělena jedná z osek mechaniky stěrače nebo špatná délka stěrače nebo špatně nasazen na osce a pak ti mlátí o kraj káry, jinak zde na fóru je již založeno téma přímo na tento broblem,Kdyby sis to prošel tak by jsi přišel na to samé co Ti zde popisují. 0 Quote Link to post
Wyckoff 0 Posted May 26 Author Share Posted May 26 Asi jsem špatně kombinoval slova do vyhledávače, našel jsem pak jedno podobné téma. Každopádně díky za radu, prověřím to. 0 Quote Link to post
Wyckoff 0 Posted May 28 Author Share Posted May 28 (edited) Když byl v záběru na skle jenom stěrač řidiče a spolujezdcuv zvednutý, tak stíral krásně a plynule. Demontovaný mechanismus byl ok, šlo s ním hýbat lehce. Pomohla výměna motorku, ten starý už neutáh oba stěrače zároveň, což se u spolujezdce neprojevilo, protože je kratší stěrač. Tak třeba to někomu pomůže. Edited May 28 by Wyckoff 0 Quote Link to post
Lancelot 108 Posted May 28 Share Posted May 28 Dík za napsání řešení, to na fórech v poslední době není úplně samozřejmost. Jen pro info kolik máš najeto? Abych měl představu po jaké porci km se utaha motorek stěračů. 😉 1 Quote Link to post
Wyckoff 0 Posted May 28 Author Share Posted May 28 310xxx rv.2004 a pokud se nevytratila za 14 let co jí otec měl nějaká faktura za servis, tak byl ještě origo. 0 Quote Link to post
Recommended Posts