Pepin Odesláno Červenec 13, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2022 (upraveno) Zdravím, u mé Octavie combi 2.0 TDI (103 kW), rok výroby 2011 zvažuji výměnu zadních pružin, na současných mám barevné označení 1x bílá a 2x žlutá. Pokud jsem se díval na nabídku pružin, tak toto barevné označení by mělo být na Octavii 2, 1.9 TDI. Děkuji za případné info, jaké označení má bát u mého auta, podotýkám, že mám závěsné zařízení Upraveno Červenec 15, 2022 uživatelem Pepin Změna montáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mehy80 Odesláno Srpen 5, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2022 Zdravím. Před nedávnem jsem toto řešil u A3 Sportback. Záleželo jaký typ odpružení mám. U mne to byl typ UB3 a pak jsem měl šedá šedá zelená šedá. U Octavia II by to mohlo být podobné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 5, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2022 (upraveno) Zde je foto zadní pružiny z mé O2, 2 TDI (103 kW) 2011 s tažným. po zadání VIN budeš vědět více, Upraveno Srpen 5, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepin Odesláno Září 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2022 Zdravím a děkuji za info! Dle VIN mám přiřazeny pružiny s označením 1x bílá a 2x zelená (BE), které mám namontovány. Pravděpodobně není počítáno se závěsným zařízením. Můžu se zeptat jaký je rozměr od spodní části kola k lemu blatníku. Děkuji za případnou odpověď! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepin Odesláno Listopad 21, 2022 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2022 (upraveno) Zdravím, rád bych se zeptal jestli při montáži origo pružin s barevným označením 2x zelená a 1x bílá s nápisem HFH je pravidlo osazení pružiny s barevným označením ve spodní či horní části, případně jeli to jedno. Děkuji za upřesnění! Upraveno Listopad 21, 2022 uživatelem Pepin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 21, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2022 Pokud je budeš nahazovat, ta je dej nápisem k horní části uložení, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.