Jump to content

Zadní pružiny

Pepin

Recommended Posts

Zdravím, u mé Octavie combi 2.0 TDI (103 kW), rok výroby 2011 zvažuji výměnu zadních pružin, na současných mám barevné označení 1x bílá a 2x žlutá. Pokud jsem se díval na nabídku pružin, tak toto barevné označení by mělo být na Octavii 2, 1.9 TDI. Děkuji za případné info, jaké označení má bát u mého auta, podotýkám, že mám závěsné zařízení

Edited by Pepin
Změna montáže
  • Pepin changed the title to Zadní pružiny
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Zdravím a děkuji za info! Dle VIN mám přiřazeny pružiny s označením 1x bílá a 2x zelená (BE), které mám namontovány. Pravděpodobně není počítáno se závěsným zařízením. Můžu se zeptat jaký je rozměr od spodní části kola k lemu blatníku. Děkuji za případnou odpověď!

• 2 months later...

Zdravím, rád bych se zeptal jestli při montáži origo pružin s barevným označením 2x zelená a 1x bílá s nápisem HFH  je pravidlo osazení pružiny s barevným označením ve spodní či horní části, případně jeli to jedno. Děkuji za upřesnění!

Edited by Pepin

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Pod palubovkou máš z topenia len radiátor takže žiadne tesnenie len deravý radiátor máš. Buď prepojiť hadice topenia ktoré sú za motorom čo je teraz v zime celé zle ale aspoň sa môžeš dostať do garáže alebo servisu kde ti vymenia radiátor (pozor sú dva typy buď priamo hadice na radiátor alebo cez plastové prepoje s takou zavlačkou) a nezabudni naliať nemrznucu zmes. P.S: Ináč zaujímavé čítanie - teplota oleja? To ti ukazuje tepotu oleja a chip na 75kw tak neviem neviem to musel byť niekto veľmi šikovný keď len chipom toľko dostal z toho motora :⁠-⁠)
    • https://www.auto.cz/dalnicni-znamky-2024-ceny-jak-usetrit-800-kc-kdy-koupit-overeni-konce-platnosti-zdrazeni-148808
    • Tady je víceprvková náprava, dnes jsem byl na geometrii ve škodovce a byla rozhozená sbíhavost tak mi to seřídil tak snad už bude doufám klid.
  • Create New...