Prezes__22 0 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Dobrý den, chci namontovat zadní stěrač octavia 1 TOUR 2006, mám montáž na zadní výklopné dveře a páčku a motorek s perem a páčkou. Jak to všechno nainstalovat. Díky za všechny rady. 0 Quote Link to post
Patrik77 18 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Za prvé . Určitě se to netýká motoru. Za druhé. Tyhle auta , ač jich mnoho jezdí, jsou za zenitem . Tudíž moc odpovědí nečekej. Ale hledej hlavně v sekci elektrika a možná karosérie. 0 Quote Link to post
Spooky1 26 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 předpokládám vyměnit páčku, dotahat elektriku, navrtat okno, nebo sehnat okno s dírou a osadit... Podle toho že jsi zadní stěrač neměl dle toho co píšeš, předpokládám že se jedná o liftback... Osobně bych se raději naučil koukat do bočních zrcátek... 😄 0 Quote Link to post
Konny 166 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Je to uplne zbytecna vec. Mam octu 15 let bez sterace a nikdy jsem ho nepotreboval. Od toho jsou zrcatka 😁 Ta prace s celym zapojenim (navic musis vymenit sklo) za to absolutne nestoji! 0 Quote Link to post
Radas 153 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 před 11 hodinami, Prezes__22 napsal: Dobrý den, chci namontovat zadní stěrač octavia 1 TOUR 2006, mám montáž na zadní výklopné dveře a páčku a motorek s perem a páčkou. Jak to všechno nainstalovat. Díky za všechny rady. Pokud jsi šikovný a opravdu chceš mít zadní stěrač na zadku, tak si jej udělej, je zde na fóru i téma o zapojení a tahaní kabeláže, jak píšou kolegové své názory a zkušenosti, tak těchto se drž a zvaž svou zručnost, finanční náročnost a stav vozu, 0 Quote Link to post
psovod 8 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) stěrač je potřeba na kombíku, na liftu úplně k ničemu, mám doma obě verze, takže mohu potvrdit, naprosto zbytečné Edited August 11, 2022 by psovod 0 Quote Link to post
HONZAV1 104 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Dokud něco nevyzkoušíš, myslíš si, že to je zbytečné. Já jsem zažil stírač na Octavia 3 liftu a byl perfektní. Ano, sklo se nešpiní, jako na combi, takže se při cestě nepoužívá, ale při rose, zapocení, sněžení, dešti to věc dobrá je. Pokud bych si lifta objednával nového, určitě bych tam tu položku zaškrtnul. 0 Quote Link to post
Recommended Posts