Přejít na obsah

Svícení obrysovek včetně denního svícení


Doporučené příspěvky

Spíš bys měl rešit proč ti to svítí napykaču. 

Realita bude taková, že světla budou po těch letech KO a budou potřebovat nějakou péči. Pravděpodobně se bude jednat o bixenony ty na to trpí dost, v dešti a ve tmě je s tím potom o život jezdit. Boužel na STK řeší sr*čky a tehle zásadní problém nechávají bejt. 

Odkaz ke komentáři
V 27. 9. 2022 at 18:56, MichalJarin napsal:

No pri obrysovych pri nizsi viditelnosti mi sviti jenom horni zarovky (obrysove), jde mi o to jestli nejde nastavit aby pri obrysovych zaroven svitili i dolni denni.

Jak jsem psal: při snížené viditelnosti JSI POVINEN jezdit s obrysovými + potkávacími světly. Zřejmě nemáš denní svícení, ale jen mlhovky. Takže v každém případě bez ohledu na viditelnost musíš mít zapnuté obrysovky a potkávací najednou. Jen s obrysovkami jezdit nemůžeš. A ty chceš dokódovat, aby ti současně s obrysovkami svítili mlhovky na cca 30%? To zřejmě jde, jen to podle mne není povoleno zákonem. 

Upraveno uživatelem michal55
Odkaz ke komentáři

Nene mám facelift.. No senzor mi spíná na obrysovky v snížené viditelnosti. Ale na můj vkus svítí ty horní žárovky dost málo. Lidi na mě blikají. Chci vědět jestli se dá nakódovat svícení obrysových aby svítili mlhovky nebo denní zároveň s obrysovkama. Nebo vyměnit klasický halogeny za led. Zákon nezákon

Odkaz ke komentáři

Ale má to dobře.
Jen prostě si nerozumíme.
Přes den svítí denní svícení, tudíž dvě světla dole v nárazníku.
Při snížené viditelnosti a tmě svítí obrysovky (parkovačky) to jsou ty dvě 5w(w5w) žárovky ve světlech úplně nahoře v tý slze a k tomu potkávací světla a to jsou buď dvě H7 nebo spíš xenony. Tudíž jak jsem psal já nahoře. Řešit potkávačky proč svítí málo.







Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...