Jump to content

Blue RS

Recommended Posts

Tak jsem tak nejak dodelal podvozek a myslim si ze to ma od seriove Octavie hodne daleko. Auto se krasne vodi presnost rizeni je uplne jinde. 

1. Stavitelny podvozek Eibach pro

street +horni ulozeni ttrs

2. Predni +zadni stabilizator Eibach

3. Predni +zadni tycky stabilizatoru Whitline

4. Predni brzdy Clubsport

5. Zadni brzdy ze Superba 3,2

6. Vzpera tlumicu

Edited by Raedon
  • 2 weeks later...
Před hodinou, MorDecaY napsal:

Nějaké úpravy na posilovači? Že to je tvrdší apod.

Nene zadne upravy na posilovaci. Poridil jsem volant z Octavie 4 RS a poridil jsem nove pneu Continental sportcontact 7. A vibrace jsou pryc. Vymenil jsem pul auta a nakonec to bylo pneumatikama. 

20240221_131932.jpg

Screenshot_20240222-122710_Gallery.jpg

před 14 minutami, MorDecaY napsal:

Ou.. tak "hlavně" že se to našlo.
Co jsi tam měl předtím? 

Ja jsem kupoval kola i s pneu od jednoho kluka. Ale ze zacatku me auto nedelalo nic. Pak zacali ty vibrace. Takze jsem to nejak neprikladal k pneu . No a nakonec to bylo pneumatikama. Byly tam Uniroyal Rainsport  3.

před 21 minutami, MorDecaY napsal:

Jasný. Tak snad budou contíky lepší i co se týče gripu.

Viděl jsem dobře, že jsi to kola prodával na FB myslím? 😄 Tu tvou modrou krasotinku jsem si nemohl splést.

Prodaval ale nikdo je nechtel tak jsem si je nakonec nechal. Jeden borec me ted o ne uhani ale asi si je necham. Chtel jsem bud Rotiform nebo Oz. Ale ty ceny jsou hrozny. 

Contíky jsou super, já jsem do teď jezdil šestky, nové budu dávat zase Sport Contacty. OZ hledej z druhé ruky, nové stojí nesmysl. Já mám ultraleggery na léto i na zimu (19"+18") jsou o nějaké 2 kila lehčí proti seriovým Zenithům a je to i docela poznat, je to velmi snesitelné i v 19" 235/35

• 2 months later...
V 11. 5. 2024 at 23:56, som jaydee napsal:

Nádherný stroj...💎 len ja by som dal mračítka modré a iný štyl masky... koľko už vyšlo cca toto zlatíčko?...😅💎

No tak kdyz nebudu pocitat pořizovací cenu tak tam uz zahucelo neco kolem 300.000kc. Mracitka jsou origo karbon proto nejsou v barve tak jako zrcatka. 🙂

Posted (edited)

Ted pujde na radu ten motor. Porad jsem premyslel jestli jit do většího turba nebo ne. Auto ted jede hezky ale porad me to laka …Takze jsem se rozhodl ….tento rok objednam supertech ventily (pruziny se sedlama uz mam) ,kovane ojnice. A necham udelat hlavu motoru s ojnicema. Uvidime jak budou vypadat pisty. No a jak se udela motor ,ktery by mel jit v pohode pres 400hp a točit kolem 7000t tak vybereme turbo. Bud se pujde do K04 hybrid nebo garret. Ale turbo se bude vybírat az jaro pristi rok. Prece jenom do motoru padne hodne penez. Uz ted je v tom aute opet nesmysl. Ale je to po rodině ma dalsi laska v zivote. Uvidi se taky jak se bude dařit protoze dnesni doba neni lehká. Uvidime. …

Edited by Raedon
před 3 hodinami, MorDecaY napsal:

Při 400 poníkách už bude na čase řešit i DIF přední, ne ? To bude docela zábava to udržet 😄 

Samosvor asi poresime taky…:-)))

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Tak kdyz uz mame nejake ty dily od whitline tak jsem jeste objednal ramena. Ma nekdo?

https://www.rsr-performance.cz/whiteline-hlinikova-ramena-golf-5-platforma/?fbclid=IwAR34YV2DBDv8ZY-VwW4jg2vWmskxMc0pDkz1pnbKwzkVLgt_MRHUkpBvB0g

• 2 weeks later...

Tak se bude delat prvni vybrus. Trosku zrada byla v pistnim cepu kde byva 21mm a ja mam 23mm. Tohle by melo byt v Octavii 3. Ale mozna je to tim ze mam 2012 rok vyroby.  Nevim. Pisty kupuju Kolbensmith. Ojnice nechavam akora de nechaji vyuhlovat. Hlava se taky odvezla kde se udelaji ty silnejsi pruziny na ventily. 

IMG_0718.jpeg