Přejít na obsah

oct 04 96KW


ZK163

Doporučené příspěvky

Ahoj, pokud všechno pozavírám, odpojím pojistku na rádio, tak odběr je minimální. Než přestal měřit ampermetr u multiměřáku tak 0,07 A.

Baterie drží celý den 12,67 - 12,65 V. Při otevření dveří řidiče, nebo kufru ,2 žárovky cca 5W, dochází okamžitě k velkému snižování napětí na baterce. Za desítky minut by baterka byla na 12,0V.

Vím, že je něco špatného v orig. radionavigaci DX, proto ten vypínač na pojistce. Už jen při zapnutí pojistky na radionavigaci DX se značně výší odběr z baterie i při vypnutém radiu.

Radio jsem vyřešil tou pojistkou a může se zapínat jen za chodu motoru. Dobíjení funguje dobře.

Baterkou to nebude, kvůli těmto problémům jsem koupil novou Bosch po dvou letech provozu té předchozí, která je vlastně dobrá. Díky za nějaké nápady. P

Odkaz ke komentáři

Je to 1,9 TDI  PD 96 KW, poslední model Oct. 1 z r. 2004 L&K s xenonama. Vše originál jen dodělávané denní svícení dle orig. návodu. Je pravda, že v létě nad 10 st.teploty to chytá na brnknutí a baterii neřeším. Jak se ochladí, každý odběr proudu je problém.

Že by to samo žhavilo a nesvítila kontrolka žhavení ?? Čerpadlo u PD to klasický tam   není a to všechno by mělo sepnout až po zapnutí zapalování - a voltmetr ukazuje krátce před nastartováním 11 Voltů. Taky nevím  - je to normální?

Odkaz ke komentáři

Pokud si systém předžhavuje kontrolka nesvítí. Kd?by jsi vytáhl pojistky na akumulátoru (žhavení.....) tak se to ukáže, nebude ti klesat napětí.  Stejně tak můžeš vytáhnout pojistky pro řj motoru.  A sledovat pokles . Jinak může dělat problémy jednotka chlazení-pod akumulátorem.  Jestli to hůř startuje tak to chce prověřit žhavičky a na diagnostice hodnoty na čidlech před startem. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...