Martin ASV 8 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Tak chytráci,ukažte mi horní uložení vymačkaný a nový originál vedle sebe. Vy jste nový origo ani neviděli. A výška auta je dle DP. Dělám v tom už nějaký pátek,tak nepíšu,co nevím nebo nemám ověřený. A 22.4 v jiném tématu "VenousekVesely"jsi psal co? " Hoj kamarádi,tak jsem taky koupil EIBACH-Pro Kit -30mm.Montáž bude až koncem května,ale chci se zeptat to auto sedne opravdu o těch 30mm???Já totiž ty pružiny meřil zadní jsou kratší o cca 25mm,ale ty přední se mě zdají až moc,tam je rozdíl 45mm.A ještě se chci zeptat co STK,projdu normálně,nebo musí být v TP. Předem děkuji za info 1U2 1.9tdi 74 kw 2010 " Tak asi tak. Ale dávejte si tam,co uznáte za vhodné ale pak se tady připitoměle neptejte,proč tohle a tamtu nefunguje. 0 Quote Link to post
VenousekVesely 4 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 No právě,v jiném TÉMATU.Tak nedokážu pochopit,co má výše uvedený příspěvek společného stím,že jsem viděl krásnou Octu.A co má splečného sériový podvozek s pružinama -30.Tak to nemotej dohromady.A prosím tě jestli Tě můžu poprosit,kde to najdu v tý dílenský příručce?Trošku mě naveď, rád si to přečtu.Předpokládám,že to bude PODVOZEK (ABS)a strana pls.? 0 Quote Link to post
Martin ASV 8 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Tak se nauč listovat v DP a hledej. 0 Quote Link to post
VenousekVesely 4 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Rada nad zlato opět!!!Já to tam právě nemůžu najít,tak se slušně ptám. 0 Quote Link to post
Martin ASV 8 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Promiň,na něco se tu ptáš ve vícero tématech a seš líný si něco najít? Maminka tě ještě obléká,že? 0 Quote Link to post
VenousekVesely 4 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Já nejsem líný,pořádně ČTI,já jsem psal,že to nemůžu najít v DP.Pro Ty méně inteligentní to znamená,že to hledám,ale nenašel!Tak buď to tam není,nebo jsem to přehídnul,tak se ptám,jestli hledat v podvozku,karoserii,montážních nebo karosářských prací apod.Pro trošku normální lidi jednoduchá otázka a dle mého názoru jednoduchá odpověď. např: Podvozek str.49-13. 0 Quote Link to post
VenousekVesely 4 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Dle mýho názoru,tam totiž tenhle rozměr není!!!Střed kola-lem blatníku.😁 0 Quote Link to post
Konny 166 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Dnes jsem schvalne meril vysku od stredu kola po lem blatniku a na pozvozku, ktery ma najeto 306000 km na R17 jsem vsude nameril 370mm, takze tech 380mm u noveho podnozku je moznych... 0 Quote Link to post
VenousekVesely 4 Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Konny:to určitě je reálný,já sám to mám 380 mm.Já jen vycházím z Martinových příspěvků,že si je tak jistej a "samozřejmě" má pravdu jak jinak.Proto mě zajímá kde to v DP najdu.Já právě o tomto údaji nevím.Dal jsem pouze příspěvek z poznatkem,když se to tu řešilo.No a náš M hned všechno pomotá dohromady a udělá z toho téma na celý víkend.A ještě my nechce říct kde to mám najít😂🤣 0 Quote Link to post
rufik133 0 Posted January 1 Share Posted January 1 Uvažuji o výměne tlumičů a per na svojí Octavii combi 1 4*4 1,9 tdi pd, nevím co za značku děkuji za rady a odkazy na dobrou koupi a ještě jakou značku horního uložení i s ložiskem právě kvůli tomu uložení budu dělat celý proces vlastně nejenom kvůli tomu ale i tak moc děkuji Martin 0 Quote Link to post
Recommended Posts