Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Tak jsem byl dneska na otocku v Olomouci... autko jsem konecne nejak lepe projel a je to v poho...tak jsem rad. Akorat jsem si vsiml, jak jsem byl v patek jeste na vymene toho tesneni a prahu, tak mi zaspinili stropnici..nevite nekdo cim to jde hezky vycistit?

A jak jsem se prochazel Olympii, tak tam meli vystaven auticka a poprve jsem videl tuhle krasku Audi A5 Sportback ... je to laska na prvni pohled ;)

post-75-1266751955_thumb.jpg post-75-1266751963_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravim..můžeš sem hodit link, o kterou pěnu přesně jde??

Jinak mi ve škodovce taky umazali ty bílí sloupky, tak jsem tam zajel znovu a čistili to přípravkem originál škoda a šlo to fakt nádherně...

Já mám právě nějaký fleky na sedačce a potřebuju to vyčistit...

Díky

Odkaz ke komentáři

používám tohle http://www.sonax.cz/web/image_cla/1215203130_vyr_306200.jpg

Suchá pěna na čalounění s vynikajícími čistícími vlastnostmi, která důkladně odstraní i velmi silná znečištění z potahů, koberců a tkanin. Osvěžuje barvy a nezanechává špinavé mapy. Lze ji snadno vysát. Podle stupně znečištění spotřeba 1-2 balení pro kompletní vyčištění vozu.

Odkaz ke komentáři

Kluci mam takovy dotaz... Kdyz jsem dneska delal poradek v kufru a mezi vecma co mi servis po oprave nahazel do krabice, tak jsem nasel takovou soucastku a na ni bylo cislo dilu, tak jsem to hodil do etky a ono je to neco tykajiciho se bezpecnostniho pasu vzadu vlevo, tak me to znejistilo, na fakture ten dil nauctovany neni a tak si tedy myslim, ze ho tam asi nedali zpet..

je to cislo dilu : 1Z0 857 827 a podle etky je to uchyceni vzadu vlevo..jak rikam, tyka se to bezp.pasu... vubec nevim kam to tam prijde a jestli je to neco duleziteho, tak za kazdou radu budu vdecny, uz se mi nechce zase do servisu :lool:

post-75-1266877719_thumb.jpg post-75-1266877726_thumb.jpg post-75-1266877733_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...