Přejít na obsah

Držák na pití Octavia 1 - ideální řešení pro váš vůz


Doporučené příspěvky

 

Nabízíme vám držák na pití do auta Octavia 1, který se skvěle hodí pro všechny vůz řady Octavia. Držák je vyroben z kvalitního materiálu a je velmi pevný, takže váš nápoj bude vždy v bezpečí. Navíc držák dokonale sedí do loketní opěrky, takže se nemusíte bát, že by se váš nápoj náhodou rozlil.

fold_it_cups_holder

 

Proč potřebujete držák na pití do auta?

V dnešní době se čím dál častěji vydáváme na cesty autem, ať už do práce, na dovolenou nebo jen na výlet. S sebou většinou máme nějaký nápoj, který nám dodá energii, hydratuje a dodá potřebnou tekutinu. A právě pro tento účel je důležitý držák na pití do auta.

 

Držák na kelímek - praktický a pohodlný

Držák na kelímek Octavia 1 je opravdu praktickým a pohodlným řešením pro vás i vaše spolujezdce. Umožní vám mít nápoj vždy po ruce, aniž byste se museli snažit držet ho v jedné ruce. Díky držáku na kelímek máte volné obě ruce a můžete se plně soustředit na řízení.

 

Elegantní a stylový design

Držák na pití Octavia 1 není jen praktický, ale také stylový a elegantní. Hliníkový materiál se hodí k interiéru většiny automobilů a dodá vašemu vozu ještě více na eleganci a stylovosti. Díky jeho designu lze loketní opěrka zcela zavřít, pokud v něm není vložený nápoj. 

cups_holder_folded

 

Snadná instalace

Instalace držáku na pití Octavia 1 je opravdu snadná a zvládne ji každý. Stačí pouze držák umístit do loketní opěrky. Žádné montování není potřeba, protože držák přesně kopíruje tvar loketky. Můžete se tak bez problémů spolehnout na to, že váš nápoj bude vždy zajištěn na místě.

Vhodný pro všechny druhy kelímků

Držák na pití Octavia 1 je vhodný pro všechny druhy kelímků, ať už máte malý kelímek nebo menší láhev. Jeho universální tvar umožňuje použití s jakýmkoli nápojem a kelímkem, který si přejete.

 

Bezpečnost na prvním místě

Držák na pití Octavia 1 je navržen tak, aby vaši bezpečnost při jízdě maximálně zvyšoval. Díky němu budete mít vždy volné obě ruce na řízení a budete se moci plně soustředit na jízdu. Navíc se nemusíte bát, že by váš nápoj rozlil, protože držák na pití dokonale sedí v loketní opěrce.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...