Jump to content

Setrvačník

Recommended Posts

Zdravím , když mám zahřátý motor po dliuhé cestě ,a chci se na semaforu rozjet , tak proklouzne spojka . Ale jen na té 1 při rozjezdu. Takže jsem se informoval ve značkovém servisu a tam mi sdělili cenu 25000.- materiál a 6000.- práce. Bylo mi řečeno , že se mění i jednohmotnostní setrvačník , proto je ta cena tak vysoká. Říkali , že v 170 000 km ještě neviděli , že by byl v pořádku. Jaké s tím máte zkušenosti . 

jako vážně, do sekce podvozek když je tu sekce motor a ještě rozdělená podle motorizací ?

Navíc ještě bez informace o jakou motorizaci se jedná, to je fakt tak jako na věštění z koule. 

1.6 TDI 85 kW opravdu tam je tato motorizace ? A nebo ne, co myslíš. Jinak díky za vyčerpávající odpověď získáváš jednoho bludišťáka.

je jedno jestli to po faceliftu ma o 4kw víc nebo méně, aspon sedi obsah a palivo nehledě na to že kdyby jsi  to aspoň dal do sekce motor tak nereknu a třeba to pak přesunu až by vyšlo na jevo že by bylo záhodno doplnit motorizaci nebo změnit název podsekce, ale chápu těžko dneska někomu přiznat chybu raději kopat kolem sebe.

Lock

• Ol@f locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Ahoj všem. Byl by tu schopen někdo, kdo s touto problematikou má osobní zkušenosti se podělit o informace, / detailní postup  /, jak v řídící jednotce vozu provést " Parametrizaci akumulátoru "  - kalibraci nové baterie. Děkuji všem za nějaký detailnější postup... Dík.I.N.
    • V nedelu som mal upratovací deň a príprava na zimu. Z vonka umývanie, dekontaminácia ironom a clayom, odmastenenie, 2 krát voskovanie fusso, tekuté stierače rain-x. Spätné zrkadlá mám pripravené na lakovanie len sa neviem rozhodnúť pre bordovu alebo čisto čiernu. Rozmýšľam nad čiernou a podľa nálady si budem meniť kryty nakoľko tie na aute sú viac menej v slušnom stave. 
    • Skoro bych řekl že to tohle schéma nebude ptz k motorku vedou jen dva kabeli k mikrospínaci na ovládání odjistovani taky jen dva kabely a pak dva k zámku dolů 
  • Create New...