Přejít na obsah

Android auto


marekfoit

Doporučené příspěvky

Dobrý den nevím si rady. Po spuštění app Android auto na display auta a připojení telefonu do usb zdířky vše naběhne. Vše funguje a po cca 5min.  chodu mi auto na obrazovce napíše něco jako USB není podporováno nebo USB zařízení není podporováno a telefon odpojí. Ví někdo co je za problém. Může to být například rychlostí kabelu? Mám Samsung S10 a verze androidu 12. Děkuji za pomoc. Rádio mám s tou menší obrazovkou

Odkaz ke komentáři

Ani restart někdy nepomůže, a jak jsem psal, občas to spadne i při bezdrátovém připojení. Ale ono se to občas chová divně celkově, někdy to koliduje se systémem auta, protože se mi najednou začne na maxidotu zobrazovat šipka, kam mám jet, což funguje do prvního kruháče, kdy mi to říká jeď zpět :). 

Odkaz ke komentáři
V 16. 5. 2023 at 7:16, HONZAV1 napsal:

Stává se mi to se stejným telefonem v S3 2022 také a je jedno, jestli na kabelu, nebo bezdrátově. Většinou během pár sekund znova neběhne, párkrát to ale trvalo déle a vůbec se to nespojilo ... .

Tak tohle mi oficiálně napsala ŠKODA: Vážený pane Foite,

 
děkujeme za Váš email. Bohužel vzhledem k tomu, že funkce Android Auto není pro český trh uvolněna ze strany vývojáře této aplikace, nemůžeme zaručit plnou kompatibilitu a funkčnost.
 
Více informací o dostupných zemích naleznete na stránkách vývojáře dole na stránce v sekci často kladených otázek "Is Android Auto available in my country?":
 
Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zdravím panstvo, otázka. Ako docielime aby som mal spotify alebo čokoľvek okrem google máp na celej obrazovke? Jedine Google mapy idú na celú obrazovku. Ako sa dá schovať ta 1/3 kde sú mapy? Lezie mi to na nervy. V Superbe, Kodiaq, Octavia 3 to ide stlačením vľavo dole. Ale v O4 nie. Co je zle? Neverím ze to nejde.

20240117_183527.jpg

Upraveno uživatelem MajoM
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...