Jump to content

Srazíky

Woralokk

Recommended Posts

No, takhle když to vezmeme, tak celorepublikových srazu je ještě dost. Ale tam, kde dělám pořadatele, tak jsme celorepublikový sraz POHOFEST. Přibližně na začátku roku, by měl být znám termín srazu, takže bych se pak rád s někým z vyšších sfér na fóru rád pak spojil rádi přivítáme další lidi, letos jsme měli i účast 248 vozidel. Takže bych se rád s někým odsud z vedení spojil.

Před hodinou, Beyk napsal:

No, takhle když to vezmeme, tak celorepublikových srazu je ještě dost. Ale tam, kde dělám pořadatele, tak jsme celorepublikový sraz POHOFEST. Přibližně na začátku roku, by měl být znám termín srazu, takže bych se pak rád s někým z vyšších sfér na fóru rád pak spojil rádi přivítáme další lidi, letos jsme měli i účast 248 vozidel. Takže bych se rád s někým odsud z vedení spojil.

já myslel celorepublikovy OC sraz. @Oktavián je majitel OC

před 19 hodinami, Ol@f napsal:

já myslel celorepublikovy OC sraz. @Oktavián je majitel OC

No, jako kdyby se do toho chtěl někdo pustit, tak by se dalo nějak domluvit, můžu to probrat s hlavním pořadatelem Pohofestu, ale chce to probrat mezi pár lidma osobně. Pokud by se dělali soutěže, tak je možnost i měření časomírou.

před 7 hodinami, Beyk napsal:

No, jako kdyby se do toho chtěl někdo pustit, tak by se dalo nějak domluvit, můžu to probrat s hlavním pořadatelem Pohofestu, ale chce to probrat mezi pár lidma osobně. Pokud by se dělali soutěže, tak je možnost i měření časomírou.

Zdravíčko, napíšeš mi na info@octaviaclub.cz a můžeme probrat detaily. 

Situace je stále stejná: rád poskytnu veškerý prostor na webu, foru i facebooku pro organizaci, rád do toho dám peníze... ale na organizaci prostě nemám čas ani energii... Jedinou podmínkou by byla organizace skrz toto forum, fb a web... aby to bylo jakože Škoda Octavia Club sraz, pro tu partu na tomto fóru 🙂 Záleží zda by o to měli oni zájem...

před 7 minutami, Oktavián napsal:

Zdravíčko, napíšeš mi na info@octaviaclub.cz a můžeme probrat detaily. 

Situace je stále stejná: rád poskytnu veškerý prostor na webu, foru i facebooku pro organizaci, rád do toho dám peníze... ale na organizaci prostě nemám čas ani energii... Jedinou podmínkou by byla organizace skrz toto forum, fb a web... aby to bylo jakože Škoda Octavia Club sraz, pro tu partu na tomto fóru 🙂 Záleží zda by o to měli oni zájem...

Ahoj,

právě proto by to chtělo trochu probrat i co bylo na minulých srazech, nevím jak si to měl ty předešlé srazy organizované a co vše na srazu bylo. Spíš bych to raději viděl na osobní schůzku. Pokud si měl už nějaký sraz třeba v hojnějším počtu aut, tak bych rád věděl spíše osobně co tam vše bylo a pak proč také od těch srazů odpadlo. Nebyl jsem na vašem srazu a rád bych nějaký zažil. Právě proto by bylo dobré se třeba o tom pobavit nějak osobně, i s organizátory co předtím i tu organizaci měli na starosti. Ano je pravda, že se všem nezavděčíš, každý bude remcat, že by to udělal jinak, ale neví co všechno musíš jako hlavní organizátor udělat a domluvit. Myslím, že víš dobře kolik času ti zabralo domlouvání a lítání. Jako jeden z pořadatelů srazu POHOFEST sraz přátel vozů Škoda vím, že zavděčit se lidem je těžké a uspokojit je ještě víc.

@Beyk Já jsem žádný sraz nepořádal a ani na něm nebyl. Srazů bylo několik a všechny měl na starosti minulý majitel vittorio (pomáhali mu i lidé odsud z fóra). Tuším, že tam bylo kolem 180 aut na vrcholu...

Vyprávěl mi o organizaci několik hodin a musel to být masakr organizátorsky a hlavně tou zodpovědností... 

Za mě by bylo ideální, kdybys měl nějakou rámcovou představu programu + místo + cenový nástřel nákladů a cena vstupného + termín.

To bych hodil do článku, a rozeslal všemi směry a na nezávazné rezervaci by se dalo odhadnou jaký by byl zájem. Pak by se to dalo udělat oficiálně. 

Hlavní je asi to místo + termín.

Osobní schůzce by byla určitě potřeba.

@Oktavián No tak jestli 180 aut, tak když to srovnám, že tam kde je POHOFEST jezdí pomalu 250 aut už pomalu všehochutí. Zároveň na srazu kde jsem každoročně, je dohromady 13 pořadatelů, nemáme to v autokempu, což je další plus a levnější náklady, do toho je i kuchyně.

Divej, já bych se spíše rád domluvil a rád tě pozval i s těmi kdo měl na starost organizaci na POHOFEST, aby se udělal trochu i obrázek o tom, jak by šlo udělat sraz a podle toho to nějak začít dělat. Ano, je tedy pravda, že ten sraz, kde jsem jedním z pořadatelů je už dost našlapanej a zaleží jestli by chtěli i lidi soutežit, třeba ve slalomu a sprintech, jízdě zručnosti atd. Jezdíme s hlavním pořadatelem i na ostatní Škoda srazy, kde jim měříme s profesionální časomírou a hlavně je to i o tom, jestli ty lidi budou chtít.

Edited by Beyk
před 3 minutami, Beyk napsal:

@Oktavián No tak jestli 180 aut, tak když to srovnám, že tam kde je POHOFEST jezdí pomalu 250 aut už pomalu všehochutí. Zároveň na srazu kde jsem každoročně, je dohromady 13 pořadatelů, nemáme to v autokempu, což je další plus a levnější náklady, do toho je i kuchyně. Divej, já bych se spíše rád domluvil a rád tě pozval is těmi kdo měl na starost organizaci na POHOFEST, aby se udělal trochu i obrázek o tom, jak by šlo udělat sraz a podle toho to nějak začít dělat. Ano, je tedy pravda, že ten sraz kde jsem jedním z pořadatelů je už dost našlapanej a zaleží jestli by chtěli i lidi soutežit, třeba ve slalomu a sprintech, jízdě zručnosti atd. Jezdíme s hlavním pořadatelem i na ostatní Škoda srazy, kde jim měříme s profesionální časomírou a hlavně je to i o tom, jestli ty lidi budou chtít.

https://octaviaclub.cz/clanky/9-octavia-sraz-2017-program-a-info-1123/

jojo fakt tipuju přes 150 aut... třeba upřesní někdo tady z adminů co tam byli...

@Beyk pořadatel (vittorio) už je mimo octaviaclub a nebude mít zájem... já s tím zase nemám zkušenost, opravdu mohu poskytnout propagaci a pomoct to domluvit přes dosah octaviaclubu (respektive zajistím aby se přihlásil maximální počet lidí), ale organizaci místa, programu atd. by sis musel vzít na starost ty nebo ty+tým pohofestu... 

Leda by se toho tu chytil ještě nějaký nadšenec z komunity no 🙂

před 28 minutami, Oktavián napsal:

jojo fakt tipuju přes 150 aut... třeba upřesní někdo tady z adminů co tam byli...

@Beyk pořadatel (vittorio) už je mimo octaviaclub a nebude mít zájem... já s tím zase nemám zkušenost, opravdu mohu poskytnout propagaci a pomoct to domluvit přes dosah octaviaclubu (respektive zajistím aby se přihlásil maximální počet lidí), ale organizaci místa, programu atd. by sis musel vzít na starost ty nebo ty+tým pohofestu... 

Leda by se toho tu chytil ještě nějaký nadšenec z komunity no 🙂

Když vidím ten program hned bych tomu už vytknul pár věcí. Zbytečně plánovaný věci, které jsou nepodstatné, a trochu nezáživné.

1- Registrace účastníku bych udělal předem a neřešil bych ani kdy přijedou, tímto to zbytečně omezuje ty lidi

2- čas na oběd, pokud bude chtít někdo jíst tak ať se jde najíst kdy chce on

3- zbytečně vyhozené peníze za koncert, promiň lidi přijeli na sraz se pobavit o autech a trochu si i zablbnout s autama

4- mezi registrací a příjezdem účastníků máš nudu, kterou můžeš doplnit soutěžemi jízdou zručnosti, slalomem a sprintem. zároveň ti budou dojíždět další účastníci srazu. Po zručnosti a slalomu spanilka

5- hlasování bych udělal v dnešní době online

6- ukončení bude jen na pořadatelích, ale tombolu udělat před vyhlášením výsledků a po tombole vyhlášení a předání cen

7- hudbu a nějaké informace o soutežích, pokud máš někoho s aparaturou, je schopen upozornit přes repráky

Nedivím se, že se do toho málokomu chce. Hele, zkusím to probrat, ale lepší by bylo, sejit se třeba na Pohofestu a udělat si představu, jak by šlo tohle pak udělat OC sraz

Edited by Beyk

musíš to brát tak že to byl statický sraz už jen kvůli umístění a preferenci vyžití těch členů klubu v té době. Nikdo si na to tenkrát nestěžoval, byl to tuším snad i poslední ročník protože pak se změnil vlastník a s ním přístup k těm akcím. Program vznikl evoluci mnoha předchozích srazu a byla to rodinná akce kde si ale každý přišel na svoje. Nemělo to nikdy byt ala akce na letišti s sileným poctem aut aby bylo cim se chlubit, cilem byl pohodový sraz kde se se povidalo, vymenovali nazory a rady jako na fóru, pilo do rána, někteří tam jezdili o den dříve aby si rozcvičili játra s úzkou skupinou členů které znají 14let apod. 

@Ol@f jen podotýkám, že změna vlastníka neměla vliv na NEpořádání srazů 🙂 vittorio sám to právě už nedělal v roce 2018 a pak až v roce 2019 octaviaclub prodal... takže sraz by nebyl i kdyby mi web neprodával... 🙂 tak to jen pro upřesnění

já jsem s ním měl na to téma schůzku a snažil jsem se vymyslet nový sraz, pak se to odpískalo a přišel covid, takže bylo štěstí že sem do toho tenkrát nešel, páč by to byl průser

Jo, dík za upřesnění. Web jsem kupoval v březnu 2019 a to léto se nestíhalo organizovat vůbec, a na léto 2020 jsme měli ten sraz s vittoriem a tam se to plánovalo a nakonec sem to odpískal a zaplať pán bůh že to tak vyšlo 🙂 

každopádně platí jak jsem psal, vittorio ten sraz organizovat už nechtěl... a žádný další nadšenec z fóra co by se toho ujal se tu nenašel 😞

V 18. 8. 2024 at 22:07, Oktavián napsal:

Je pro doplnění informací o počtech aut - v Žamberku v roce 2015 jsem měl pořadové číslo číslo 225, a v roce 2016 dokonce 249. A to si myslím, že určitě ještě nějaká auta po mně přijela.

Edited by Pawouk01