Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Jů, dobře Ondra...sem si říkal, co tam s tím telefonem vymýšlíš...ale focení mě vůbec nenapadlo :lol:

...Jeli jsme směr Bystřice - já jel domů a Ondra jen projížděl a pokračoval dále :palec:

krome foceni jsem vyridil asi 6 hovoru, a preposlal asi 5 mailu

Jinak JIrikova RZka z Nedvedic pres les byla luxusni, raketka me nechala zase za sebou ale neznal jsem to tam a bal jsem se hlavne der na silnici nakonec jsem zjistil ze zbytecne tak ke konci jsem nabral celkem tempo, pockej v lete az tam bude vic svetla

Odkaz ke komentáři
Z půl metru ;)

Však oni Ti to dřív nebo později příslušníci vysvětlí :-D

A kde je v zákoně definován pojem "čitelná", případně kým a z jaké vzdálenosti má být čitelná?? ...Zatím mi to nebyl nikdo schopen ukázat :P Jinak příslušník může vysvětlovat co chce, ale já nejsem povinen se s ním nějak rozsáhle vybavovat, respektive s ním nemusím řešit nic - a je na něm, aby údajný přestupek zdokumentoval pro následné správní řízení. A ono upřímně - naši příslušníci nejsou zas tak dobří fotografové, aby měli naprosto dokonale exponovaný fotky s rozumnou mírou šumu, stejně jako naši úředníci nejsou soudní znalci, aby na základně případné fotografie určili onu "čitelnost/nečitelnost". Já osobně z toho strach nemám, ono kdyby se to mělo brát kolem a kolem, tak ten případný bod za nějakou RZtku by byl asi ten poslední, kvůli kterýmu bych měl přijít o papíry. Ale to je věc druhá :lol: A ostatně ono ani to není "neřešitelný"...u nás ne :palec:

Odkaz ke komentáři
hlavne, že keď prevážajú nejakú hlinu tak nikto nerieši aby aj bahno odstránili z cesty a potom ti to tak zaserie auto i ŠPZ...nech najprv riešia tamto a potom sa môžeme baviť. Nehovorím o tom, že na tom klzkom bahne môže dôjsť aj ku kolízii :lol:

Přesně tak, o tom jsem mluvil zrovna včera - celý Pozořice jsou pokrytý cenťákem bahna, jak tam kopali kanalizaci, vozili sračky z pole atd. Až bude ten policajt honit zabahněný tatrovky a nebo stát na cestě se smetákem a uklízet, tak pak může řešit moji značku...do té doby je to bezpředmětný. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale všem stejným metrem - a pokud se na jedné straně zákon porušovat může a nikdo to neřeší a do očí ti švestka řekne, že je to nezajímá, tak mě zase nezajímají jejich kecy, bohužel. Přeci jenom všichni jsme občané jednoho státu, tak máme všichni stejný práva a povinnosti a né, že borec v náklaďáku si auto umýt nemůže a já kvůli tomu budu vozit v kufru kýbl vody :palec:

Odkaz ke komentáři

Tapec jako takovej jde dolů velice snadno a když budeš opatrnej, nemáš tam co zničit. Akorát jestli máš vadnou stahovačku, tak ta je za tím plechem a ten je přinejtovanej a do toho bych osobně nevrtal, protože jsou tam tlakový čidla na boční bagy a mělo by to být nějakým způsobem správně utěsněný, aby fungovaly tak jak mají.

Odkaz ke komentáři

Ten tapec drží na pěti šroubcích - vyloupneš krytku madla (zespodu je na to otvor) a pod ní jsou dva šrouby. Pak vyloupneš krytku výškového reproduktoru (u kličky) a pod ní je další šroubek (musíš rozpojit svorkovnici k ovladači stahování oken). A potom jsou dva šroubky úplně dole na tepecu - jakoby "pod ním". Když to všechno vyšroubuješ, tak potom opatrně odtáhneš (vycvakneš) tapec směrem k sobě, ale pouze na spodní straně, respektive né úplně nahoře, protože tam je zasunutý jakoby za těsnění kolem okna. Takže dole ho lehce odklopíš a zvedneš směrem nahorů. Tam je potřeba si dát pozor, protože je tam napojených několik kablíků a je potřeba to všechno porozpojovat (dolní lampička, výškový reproduktor, lanko ke kličce...). A zpátky se to dává zase opačně - všechno zapojíš, nahoře nasadíš a opatrně naboucháš kolíky. ...Jestli chceš, můžu ti sem dát přímo screen z elsy :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...