Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

:palec: :( :palec: Mě bouchla guma v 90 km...a proto vím co píšu...ve 210 by to vypadalo mnohem hůř ;)

No jo, ale tys taky psal, že OII je nad 180km/h značně nestabilní a musí se člověk hodně snažit, aby ju udržel na cestě :P A někomu nedělá problém jezdit 230km/h s kamerou v ruce a natáčet sám sebe, když na to příjde :lol: ...Ono každý má přecijenom vnímání do jisté míry subjektivní, takže někdo je rád, že to ukočíruje v těch devadesáti, zatímco někdo třeba ve 230 jen ucítí "lehký" vibrace, vytuší, co se asi děje a v klidísku si to dobrzdí a odstaví ke kraji ;) Já bych to takhle od "zelenýho stolu" zase nepaušalizoval.

PS: Tím samozřejmě nechci nic tvrdit a jakákoliv podobnost je samozřejmě čistě náhodná a ilustrační, nic osobního B)

PS2: Jinak samozřejmě naprosto souhlasím s Mischickou a jeho pravidlem nambr van ;)

Odkaz ke komentáři
kde si nechal Snížkovu bagetu alebo hľadanie čísla v mobile :palec:

To není zdokumentovaný, to by mohl někdo zase zpochybnit, že jsou to jen silácký řeči a skutek utek, tak jsem to radši ani nevytahoval. Ono koneckonců jakýpak copak - my co víme svoje, tak víme a ostatní ať si myslí co chtějí, já už to neřeším, nepřepínám :(

Odkaz ke komentáři
napr Otesanek je ve dvoustovce stabilni... :P teda v zavislosti na kvalite vozovky... Ale rozhodne bych nerekl,ze je O2 ve 180 nestabilni...no teda predokoka na uzkejch gumach mozna ano :P :palec: :palec:

Ja ti dam predokolka ty zadohrabe jeden :D :)

Jak jsem psal uz u tebe mel stesti jinak to neni mozne, vsichni svati nad nim museli stat :D :)

Odkaz ke komentáři
blade...b ych chtel videt,jak ty jezdis opatrne...to je relativni pojem...ja kdyz jedu rychle,tak jedu taky opatrnel... ;) a u nekoho to muze byt i naopak :lool: ze?

A kdo tady mluvil neco o rychlosti :smich: ;)

Je to opravdu relativni, vsechno zalezi na vyjezdenosti a kdyz uz jsi vyjezdeny, tak take zalezi jestli ti to moc neleze do hlavy a neprestavas mit nektere zabrany ze ;)

Odkaz ke komentáři
No vidíš...to ses mohl stavit. ...Akorát já teda včera stejně nebyl doma ;)

Jsem to věděl, tak jsem ani nebrzdil :-)

Je pravda, že od té doby, co v autě vozím svatého Kryštofa, patrona řidičů, mám celkem kliku. Holt něco na tom bude :smich:

Jsi někde ukradl toho papírového policajta a pojmenoval ho Kryštof, co :-D?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...