Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj dneska sem se bavil ze znamy a ten ma kamosde krery je reditelem ve skodovce ktery se zabyva motory a rikal ze proti chipum nic nema ale ze pry tento motor a at je to PD a nebo CR tak nedoporucuje chipovat ze pry blok motoru je staveny na 125kw a vice pry nezvladne. Slysel nekdo o necem takovem a nebo ma nekdo chip v tomhle motoru?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj,

 

jo jo já to mám načipované - mám ještě PD ne CR, ale podle mě je to fuk ... Prozatím náběh po čipu 50 000 km a no problem. Osobně si myslím a mám to ověřené, že na PD měl jeden z nejlepších průběhů a i výkonostně byl asi nej ten úplně nejstarší SW, ten byl super. Auto šlo už v sérii nádherně do otáček a byl cítit výkon který jsem od RS očekával v sérii. Je fakt, že SW si moc nerozuměl s DPF, s tím byly problémy.

Pak žačla škodovka laborovat jak z toho ven, tak aby fungoval DPF bez problémů a co jiného udělali ? ... okrouhli mapy a výkon šel dolů. Až poslední verze SW je trošku rozumná, ale v sérii to podle mě není SW pro RS, je to prostě přiškrcené. Bez čipu to není auto hodné označení RS.

 

S CR jsem ještě nejel, ale slyšel jsem kluka který měl v sérii PD a pak se svezl s CR a říkal, že PD má rozhodně svižnější průběh ... byl to jen jeden z kluků, osobně jsem to v ruce neměl, ale sám si myslím, že SW jak na PD, tak na CR bude právě kvůli DPF držen hodně pod možnostmi tohoto motoru.

 

Já bych to auto bez čipu nechtěl, vždycky jsem měl auta čipované, když jsem kupoval RS říkal jsem si že to rozhodně čipovat nebudu že to musí stačit ale chyba lávky. Mám kluka přímo v Bosch diesel servisu, u toho mám 100% jistotu že to nezkope, tak šlo auto hned na čip.

 

Mějte se fajn

R.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ja bych mel docela obavy s tim DPF, v zahranici te to muze stat pomerne spoustu penez. A auto povezes domu na odtahovce. A hlavne u CR ty DPF funguji dobre. Ja mam PD s DPF a najeto 197000km a funguje...

Dokonce jsem mluvil s klukem co byl ted na skoleni STK ME a prej po novemu budou odpojovat senzory filtru zda se ukaze zavada atd. Ja vim DPF je nestesti ale problem s DPF zacina vetsinou chybou v motoru.

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Zde máš jednoznačně pravdu, DPFoff a katoff už asi zvoní hrana. Tyhle signály mám už asi půl roku. Z německa, z technické atd. Navíc vykuchané to strašně smrdí. Nahrazoval jsem je katem pro 2litry, ale asi na to v německu přišli a malé které se vešly do DPF prestali vyrábět. Fungovaly dobře, jako v každé B5tce.

Odkaz ke komentáři

Pro nektere je to super kseft, dokonce jsme narazil na firmu CAMPPERFORMANCE co na jedne strance nabizi kuchani a na druhe cisteni..

 

Tady kopiruji co jsem o tom psal :-)

 

Jeden web renovace DPF druhej web kuchani DPF http://www.dpfe.cz/kontakt

http://www.odstranenidpf.cz/kontakt a pod tim vsim CAMP performance, koukam ze fapy se staly pro nektere zajimavej kseft, misto aby se auto opravilo tak hned kuchaj fap. Pritom problemy s fapem zpusobuje motor ve spatnem stavu.

 

Banda smejdu takove kecy z webu cisteni : Některé servisy dokonce svým zákazníkům nabídnou místo řešení rovnou odstranění filtru. Když pomineme důsledky pro ekologii a ztrátu možnosti projíždět nízkoemisními zónami, které se v letošním roce zavádějí i u nás, je odstranění filtru natolik hrubý zásah do vozidla, že nemůže projít bez následků. Vždy je třeba přeprogramovat řídící jednotku automobilu a narušit tak vlastně originální software výrobce. Zásah do výfukového systému, řídící jednotky a ztráta ekologické třídy se nakonec může prodražit.

 

A tady stejna firma, jinej web: Vlastníte dieselový automobil? Líbil by se Vám vyšší výkon motoru se současnou menší spotřebou? Potřebujete ušetřit peníze? Chcete se zbavit starostí? A co snazší údržba auta, levnější provoz a delší životnost motoru? Máme pro Vás snadné, levné a efektivní řešení!

 

Zbavíme Vás největší bolesti aut s dieselovým motorem - odstraníme filtr pevných částí.

 

Ekology a automobilkami vyzdvihovaný filtr pevných částí (DPF, FAP) Vás už jistě hodně pozlobil! Při jízdě ve městě se ucpává, snižuje výkon auta a za určitých okolností DPF může dokonce poškodit Váš motor! Regenerace filtru řidiče zdržuje a zvyšuje náklady na provoz automobilu. Výměna je velmi drahá a opakovaných potíží se tím stejně nezbavíte. Nejlepším řešením je definitivní odstranění filtru.

 

V našem specializovaném servisu DPF odstraníme a seřídíme řídicí jednotku Vašeho automobilu. Je to rychlé a u nás levné řešení. Bude se vám opět jezdit snadněji. Zlepší se výkon Vašeho motoru a ještě ušetříte značné peníze za provoz! Protože jsme si vědomi kvality, pečlivosti a trvanlivosti námi odvedené práce, na odstranění filtru DPF poskytujeme záruku!

 

FIBO TRADING, stejne ICo i adresa.Nejhorsi je, ze vetsina tehle zasahu LEVNYM softwerem hrube narusi praci jednotky motoru, auto prestane hlasit zavady nejen DPF ale i jinych clenu a senzoru.

To jsem jen tak nasel pri brouzdani po automobilovych portalech a zaujalo me to.

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
  • o 5 měsíců později...

Ked som mal 1,9TDi plus Chip tak som dal vybrat aj DPF. Ked som siel na emisnu tak mi pri kontrole chlapik hovori: DPF funguje ako ma. Pozeram na neho ze fakt? A on, ze ano, ze to ma dobre hodnoty. Ked som mu povedal, ze tam nie je tak neveril.

 

Niekto mi hovoril, ze oni to pri merani nepoznaju, nakolko meraju nezatazeny motor. Neviem, mozno sa to uz zmenilo.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...