Guest macwar Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ahoj mám problém se spodním krytem motoru. Drží mi už jen na pár šroubkách a tudíš je provyslej. Když se auto trochu víc zhoupne tak škrtá o silnici a vydává to nepříjemný zvuk. Chtěl jsem se zeptat jestli jsou tam nějaké specíální šrouby nebo jestli mužu použít nějaké z "Hornbachu" :) Díky 0 Quote Link to post
Dakie 172 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 jsou tam klasický šrouby na torx 20 nebo 25.. 0 Quote Link to post
kraclik 0 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 zdravim, chtel bych se zeptat jestli jsou ty plasty pro vsechny motorizace stejne...diky 0 Quote Link to post
Karlos_Brno 0 Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Nazdar, netušíte jaké šrouby se tam používají? Vím že tam jsou 3 větší a asi 11 menších ... Na podzim mě nenapadlo si je oměřit, když už jsem pod tím ležel. kryt motoru 0 Quote Link to post
Recommended Posts