Konny Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravím, chtěl bych se zeptat, čím dostat smolu (mízu) ze střechy? Stál jsem pod smrkama a pak jsem se nestačil divit co mám na střeše :) . Zatím jsem to ničím nezkoušel odstranit, protože nevím co na to použít, ale budu rád, když poradíte jak to dostat pryč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Cauu, poradim 100% vec - sadlo. potres to tim a krasne se to z otho dostava. uz sem to delal na 2 autech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Díky za radu, slyšel jsem, že se používá sádlo na odstranění asfaltu, ale nenapadlo mě, že to zabírá i na toto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Fakt tím sádlem de asfalt jo dolů?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) Sám jsem to nezkoušel, ale už jsem se to několikrát dočetl, že asfalt se dá prý dobře sundat sádlem (v nějaké knížce jsem se dočetl, že když je asfalt na kůži, třeba prstech, tak se má to místo namazat sádlem), tak by to mělo fungovat i v tomto případě..., ale jak píšu vyzkoušené to nemám. Za chvíli jdu zkusit sundat tu smolu tím sádlem, tak jsem zvědavej jak to půjde :) Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak musím říct, že sádlo mi nepomohlo (nechal jsem ho přes hodinu působit). Nakonec mi pomohl toluen, s tím to šlo dolů parádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 tak tak. na smulu technickej benzin a pak to misto pretahnout voskem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Mě to moc tech. benzínem nešlo, ale tím toluenem to šlo raz dva a tím voskem samozřejmě taky vezmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.