OctanTD Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Zdravím, jak jsem se jíž dříve zde psal ohledně kontrolek na přístrojovce. Kdy po výměně rozvodů a zapojení nové baterie zpět do auta a po nastartování začne na přístrojovce blikat kontrolka airbagu a kontrolka žhavení. Při jízdě občas na chvílku zhasnou ale po nějakém čase se opět rozblikají. Nevíte co je to za závadu a jak tuto závadu odstranit a že nejprve načíst vagem a pak se uvidí? Kamoš má noťas se softwarem a neoriginální konektor a tak že to vyčte ale nechce to vůbec načíst, selkal se s tím už někdo?Nevíte kde by mohla být chyba a jak zkontrolovat kablíky zda jsou v pořádku? Mám doma ještě jedno auto A3 stejný motor a tam to šlo bez problému u O1 to furt psalo nějaký problém s komunikaci, přesné změní si již nepamatuji. Kdysi jsem byl přímo u Škody na original Vagu a bez problému četlo ale dnes nic, mohl by být problém v tom neoriginálním kabelu? Díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 načíst hex-canem a půjde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctanTD Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Možná blbý dotaz ale co je ten hex-can? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 diagnostický kabel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 (upraveno) na OI stačí i klasika Upraveno Září 9, 2010 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctanTD Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Tak ten Hex-can bude mít origo kámoš příští tyden.Tak to zkusím a uvidíme. On to tím obyčejným káblem neoriginál nechce číst prostě problém ve spojení čï co, tak jsem se právě lekl, že by mohl být problém někde jinde, když pak to bez problému šlo načíst Audi A3, skoro stejný rok výroby a se stejným motorem a O1 nelze.Zda není někde nějaký drát španý nebo rozbojený třeba konektor zda by to mohlo být možné, Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.