Přejít na obsah

Nefungují elektrická zrdcátka

maris

Doporučené příspěvky

Pokial viem,tak zrkadlá nemajú vlastnú riadiacu jednotku. Vo vodičových a spolujazdcových dverách sú dverné jednotky,ktoré spolu komunikujú cez dátovú linku. Tieto ovládajú el.okná ,centrál,zrkadlá. V prvom rade skontroluj kabeláž v gumennej prechodke vo vodičových dverách. Aký máš ročník a výbavu???

Odkaz ke komentáři
Pokial viem,tak zrkadlá nemajú vlastnú riadiacu jednotku. Vo vodičových a spolujazdcových dverách sú dverné jednotky,ktoré spolu komunikujú cez dátovú linku. Tieto ovládajú el.okná ,centrál,zrkadlá. V prvom rade skontroluj kabeláž v gumennej prechodke vo vodičových dverách. Aký máš ročník a výbavu???

diky za odpoved, no r.v.99, je to 1.6i, výbava centrální zamykání, elektrické ovládání zrcatek, stahovani oken manuální. Centrál funguje normálně.

Odkaz ke komentáři
typoval bych to na zlomený drát ve dveřích a doporučil bych ti změnit autoelektrikáře, pokud řekl, že je vadná jednotka zrcátek, tak tomu rozumí jako koza petrželi, běž za někým, kdo dělá hlavně škodovky a ruzumí jim. :angry:

diky za adresu, ten odkaz dole patrí k tomu nadpisu elektroinstalace Praha?diky

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zdravím vás.

Prosím dokáže někdo vysvětlit proč jde pravé zrcátko seřizovat samostatně a když přepnu na seřízení levého zrcátka, tak se štelují obě dvě naráz. :blink:

Ovladač jsem měl rozdělaný a žádný kontakt tam není "zpečený" ani nějak poškozený.

Navíc je doplašený celý centrál. Odemyká jen tak "napůl". Kolíky nejsou ani venku ani vevnitř, ale tak mezi. Klíčem se to nedá ovládat skoro vůbec a na ovládacím panelu levých dveřích tedy reagují všechny dveře, ale každý jinak. Některý při odemykání zamykaji atd. Měl jsem dnes rozdělaný všechny přechodky kastle-dveře. Byla popraskaná izolace, ale přerušení vodiče žádný. Takže jsem to jen zaizoloval. Odpojoval jsem i jedny dveře po druhých jestli nejsou některý dveře doblbý, ale žádná změna. Ty co zustaly připojený dělaly stejně nesmysly.

Jde o OI rok 98 asi komplet v el.

Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...