Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

To jsem rád že se má dobře... :lool:

No před pár dny sem našel při očumování podvozku jeden Cuprablok načatej...tak pulka pruměru je kolem střebu stažená dovnitr--směrem k čumáku..Absoloutně nechápu jak se mu to stalo... :smich: na jaře byly 100% o.k. vím že jsem na ně čuměl jak se maj.. :smich:

nepsal jsi náhodou, že jsi vyhodil reakční vzpěru od převodovky? nemůže to být tímhle?

Odkaz ke komentáři

Štěpán 4x4: :smich: :lool:

jar_da:To by motor při prvním pořádným sešlápnutí plynu asi vyskočil ven..Neblbni bez vzpěry fakt nejezdím.. :smich: Jen sem vyplnobval tu zadní část silentbloku lepidlem na sklo a vzpěra šla z5 na auto.

No zas sem měl "štěstí" a na Horkách při cestě do Turnova na rafty trefil kočku..nasranej sem to otočil a jel domu.Zas 2ka v prdeli za lak.. :smich:

Ta pí.. vyběhla z příkopu asi 3m před autem.byl provoz,nebylo kam uhnout.Jen sem stačil trochu přibrzdit a práásk....Kurvy kočičí!!!Nebyl ten nárazák nově lakovanej když sem ho na jaře nasazoval....ach jo...

post-539-1282990422_thumb.jpg

post-539-1282990435_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

sakra to je smůla, takhle se postupně dopracuješ k tomu co já, vykašlat se na všechny úpravy, jen kola a dost  :lool:

p.s. jsem nemyslel, že jezdíš bez ní, ale jestli není někde chyba tam, anebo tam máš moc koníků a kroutěj se ti už poloosy  :smich:

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Nj je to zas vf prdeli..kolem těch trefených míst je lak odraženej ještě na pěkný ploše..asi to ani nebudu brát wapkou.. :) Jen přemýšlím jestli to nechat jen lokálně opravit a zástřik nebo lak po hranu nebo celolak..?Po zkušenostech s lakovnama se mě do tý hrany jít moc nechce...pak se bud loupe nebo jim steče lak a je to v té spáře vidět.. :D Vím no si vymejšlím... :lol: Asi brzy nahodím zimní nárazák(otlučená,poškrábaná serie RS) a přez zimu nechám opravit tenhle.Potřebuju do něj ještě udělat novou mřížku a tak bude krom jinýho co dělat o zimních večerech...sem ted docela nahlodanej na poladění brzd. :palec:

Odkaz ke komentáři

co máš v plánu za brzdy? 312 se 6pístkem? a kua! slint! na nárazník už bych se vysral, potřetí to opravovat.. docela tě obdivuju!

já pořád přemejšlim, jestli dát brzdy 312 nebo 288, každopádně dozadu musím dát kotouče a ty sou na G3 myslím 232 nebo tak nějak..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

No super...Hlavně že se má dobře :lool: Přiště udělej aspon mobilovku... ;)

Jinak na slečně nic nového..jen zimní tuning protože v tomhle počasí a teplotách je lepší zimní s 5mm než F1 17" :palec: Rozdíl mezi 15" a 17" po přehození a poladění motoru je kurevsky znát a musím se docela hlídat..chce to pořád hrabat... :lol:

Odkaz ke komentáři

Přezul jsem tak brzy pro jistotu protože z vnitřní strany jsou ty letnáky uplně hladký... :) a zbytek vzorku na značce max. opotřebení..tak šly dolu.No a teploty už na zimáčky jsou.. ;)Jestli vydrží a něco na nich zbyde než začne sněžit se uvidí..kdyžtak koupím 2 new dopředu.V neděli jsem byl s kámošem pro auto v Chebu tak sem je hned zajel(638km) no ale spotřebička šla pěkně dolu,jel jsem to za 5,2 L :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...