Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

Trochu záludná otazka. Když mám duál. anténu (FM i GSM) na OII MR08, kam vede resp. kde končí GSM anténa? Je to v tom držáku na telefón co je u rádia? HF sada je pak podle mě propojená přímo s rádiem přes tu velkou svorkovnici. Na a na HF sadě 1Z0 035 729 žádný konektor pro GSM ant. připojení není. V HF jednotce je podle mě přímo bluetooth a ten se připojuje rovnou k mobilu a GSM signál je rovnou z něj (mobilu). Je tomu tak?

 

Díky

Odkaz ke komentáři

Má čerstvá zkušenost se Samsung Galaxy S2 a GSM III (rSap). Dcerka si půjčila můj telefon na hraní a nějak se jí povedlo aktualizovat androdid z původní 2.3.5 na 4.0.4. (Ice cream sandwich). Se zděšením jsem na telefonu sledoval, jak aktualizace probíhá.

 

Výsledek - telefon se prvně připojí, pak vše funguje jak má, ale má problémy se odpojit (telefon je jako připojená k HF a tak jsou všechny sítě nedostupné), někdy se korektně odpojí, ale na telefonu je zobrazen "režim vzdálené SIM karty" a s telefonem jde normálně volat (už to neukazuje sítě nedostupné), ale pak se zase zpětně nechce připojit k HF. Pak pomuže jen restart telefonu, ale korektně funguje zase jen chvíli, pak opět výše zmíněné problémy. Telefonní seznam jsem raději ani nezkoušel stahovat, abych si náhodou nevymazal ten co tam už je stažený.

 

Zkusím počkat na verzi 4.1. (jelly beam), snad vyjde brzy. Jestli to nepomůže, zkusím tu aplikace z rsap.com. Z jakékoliv jiné rady budu vděčný.

Odkaz ke komentáři

Aktivuje ti to buď někdo kdo to umí a má na to nástroj, třeba se ozve někdo z okolí, můžeš i sám přes VAG, nebo ve škodovce kde můžeš i koupit anténu. Číslo dílu (anténa BT) je 8P0035503E, cenu a případnou koupi si najdi v Googlu.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...