Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

Fesaci dakujem za odpovede, ale ja som trosku dalej, lenze pri zapnuti zapalovania vidim na boleru telefon aj ovladat, vytacat, ciselnik a ide cez iphone, ale v maxidote nevidim telefon funkciu, vyskocilo par krat telefon ale na zaciatku ze vlozit telefon ale na baleru bol pripojeny. chapete priatelia moji? dakujem

Odkaz ke komentáři

Ještě se vracím k výše zmíněnému problému s mým autolefénem GSM III + BT Premium (UHV+rSAP).

Ani teď, ani dříve mě palubní systém nepřijal SMSku z iPhone. Prostě maxík zahlásí, že zprávu nelze zobrazit, nicméně když zvolím její kopii na SIMku připárovaného telefonu, tak později lze tuto zpravu přímo na mobilním telefonu zobrazit.

 

Má to něco s nějakou nestandardní znakovou sadou z iOS ?

 

Je to nějak řešitelné ?

Díky za příp. pomoc.

Odkaz ke komentáři

To je mi novinka, ono se da zobrazovat SMS na maxiku pripadne columbovi? Jak se to da pripadne zprovoznit? Diky moc za rady ;)

 

Novinka ? No asi tak 7-8 let stara ? Mozna dele ?

 

Uz jsem to mel ještě i na předchozí O2 TDi nekdy asi před 7 lety...

Bezne se SMS zobrazuji na MaxiDOTu, nejaka novejsi verze GSMIII to jiz před několika lety dokázala zobrazit i na Columbovi. Řekl bych, ze bezna věc (?)... Tak jako ze se me na nem zobrazuje další milion jinych věci od nastaveni nezávislého topeni, přes rizeni svetel, az po ty SMSky...

 

A zprovoznit ? Není třeba nic zprovozňovat, pokud mas tovarni GSMIII jednotku (GSMII je jen "hloupa" HF jednotka, toto je autotelefon), tak je to zcela standardni funkce.

 

A cteni SMSek ? N vzhledem k tomu, ze občas mrknu na MaxiDOT pro precteni ruznych jinych info, jako jsou navi info, ci multimédia apod., tak rychle precteni SMSky o par slovech rozhodne nicemu nehrozi. Vice me vadi prasata, která ridi s mobilem u palice, za to bych sekal pazoury na pockani, to proste moje hlava nebere, ze když si někdo koupi auto, tak nemá aspoň na tu uplne nejprimitivnejsi handsfree za par supu.

A dobytky, kteří za jizdy pisou SMSky, ty bych rovnou stavel ke zdi, měli by jim za to na pockani brat ridicaky !

Odkaz ke komentáři

I sms o pár slovech (pokud tam tedy není stupidní OK) mi zabere víc času než pohled na Navi, to ale taky může být individuální, chápu že někdo dokáže přečíst 5 slov rychleji než já ale sms podle mě nemá takovou prioritu abych se s ní roptyloval při řízení. Btw zikmeister asi nehledal to jak je oproti jinejm s miliónem funkcí zaostalej :lol: Stejně jako moje moralizování :wub:
Edit: Pokud mi to přečte kdokoliv jinej, tak to je snad samozřejmý ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Skoda ze to umi jen ta GSM III, s tou me nefunguje telefon :(

 

No pokud srovnavas GSM III a GSM II, tak by jsi mel vedet, ze je to zcela neco jiného, GSM II je pouha klasicka handsfree jednotka, a ta to umet ani nemůže ze svého principu.

Kdezto GSM III je plnohodnotny autotelefon se vsim vsudy. A ten se vyskytuje v ruznych evolucnich verzích, jak auta sjizdela z vyrobni linky, postupne se do ni pridavaly další funkce, jak o A2DP, zobrazeni SMS na Colmbovi, cteni SMS přes audio, později i lokalni WiFi pro auto s vyuzitim konektivity telefonu. To bych asi ocenil nejvíce, ačkoliv nyní pouzivam XiFi, coz je podobna věc, ale musim ji strkat do 12V portu, potřebuje svou vlastní data SIM.

 

Odkaz ke komentáři

mě to teda na maxíku nezobrazuje smsky, nevím měl sem nexus 4, teď mám nexus 5.

 

Jak vidíš v mem podpisu, tak mam také L&K (MR2010), ve které je UHF (GSMIII) jiz z vyroby, a pokud mas spravne telefon sparovany, a je funkcni rSAP, PBAP a další BT protokoly, tak se Ti každa prichozi SMS zobrazi na MaxiDOTu zcela automaticky (nova SMS), aniz by jsi to musel nekde v nastaveni Telefonu hledat. Odklepnes jen zobrazit a mas ji na maxiku.

@šulda: a bohuzel ten rSAP vsechny novy telefony od samsungu neumej, pokud neni rootnutej a neda se tam jina romka :(

 

Ale nééé, koukni se několik příspěvků zpět, kde jsem to řešil a vyřešil...

Mám nyní SGS5, to je celkem novej telefén od Samsungu :-) Nic jsem nerootoval, ani žádná nová "romka".

Řeším již jen nezobrazování SMSek od iBlázinců, což ale nemá s telefénem asi nic společného, dělalo mě to již předtím si jinými (naposledy s N8 a SGS4) Je to problém jednotky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...