Přejít na obsah

Vibrace při akceleraci


Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim, taky mam na BKD problem s vibracemi v rozmezi 1800-2000ot a chci se zeptat, delalo vam to i pri jizde bez plynu-brzdeni motorem? Neni to tak silne jak pri akceleraci a je spise slyset jen zvuk, vibrace jsou minimalni. Muj mechos co ma zlaty rucicky, rika setrvak a ja ze jsem cetl o podfukujicich vstricich. Tak ted nevime do ceho se pustit.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím,

 

tak podobný problém potkal i mě na mém SUPERBU 2.0 TDI PD BSS(nájezd 160k)...,při otáčkách cca 1500-2200 mě vibruje-rezonuje palubovka a dveře u řidiče,abych upřesnil,tak občas to dělá i na neutrál či při pomalém dojíždění bez rychlosti,hlavně v těch dveřích,ta palubovka to dělá při otáčkách uvedených výše-bez ohledu na ohřev motoru,celkově mi přijde,že i v sedačkách,na volantu a ručce cítím tzv.masáž..

 

Podezření bylo na dvouhmotu,vyměněna celá se spojkou,ale dále pokračuje to,čeho jsem se bál nejvíce,po investici 20k za setrvák+spojkovou sadu vibrace přetrvávají :(,je to sice o něco lepší,ale stále to tam je a já jsem na tohle fakt alergickej,celkově jsem z toho dost unavený...

 

Prosím o každou radu,co by to mohlo dělat,slyšel jsem,že častou závadou tohoto problému jsou vnitřní klouby na poloose,ale to jsem slyšel i o setrváku,budu vděčný za kažou radu.

 

Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

2.0,BKD,MR2007. Zdravím, pročetl jsem to tady a chtěl bych znát vaše názory. Turbo-před rokem jsem začal tankovat na Onu a začalo to padat do nouzáku-při střední akceleraci. Nejdříve sporadicky a postupně téměř každý týden. Řešilo se čištění, nastavení regulace a nějaký Oxicat do nafty + tankování u Benziny. Nastalo výrazné zlepšení. Padá to po cca 3-5tkm :-) Turbo houká jako sanitka.Má cca 100tkm Vyměnit-vyčistit?......... Dále-vibrace při jízdě. Vibruje jemně téměř stále, neúměrně v závislosti na otáčkách. Spojka zabírá někdy až dole. Při zhasnutí motoru lze často slyšet kovový, klepavý zvuk. Byla provedena výměna oleje v převodovce a od té doby lze za studena špatně řadit 2.a3./lehce s lupnutím/-----je to tedy komplet spojka, vnitřní klouby poloos, podfukující vstřikovače + načatá převodovka?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...