Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

MichalF: Odkud bereš nebo jak děláš ten profil trasy?

Jinak jsem si včera dal docela do těla, jel jsem Hukvaldy-Štramberk-Frenštát p. Radhoštěm - Čeladná - Hukvaldy (64km) a měl jsem tedy

dost, navíc jsem ještě ujížděl bouřce.

Nejlepší je jak mám žluté brýle tak mám pocit, že je pořád hezky a pak je sundám a hle ono zataženo. :lol:

Odkaz ke komentáři
No vzhledem k tomu, jak tu krysarr popisuje svůj styl jízdy, bysme s R pro něj asi byli trochu brzdičky Michale. :lol:

No ja jsem ted ale hrozna lama, letos najeto uz asi 210km, to jsem driv daval za 3 dny :lol: Kdybych ted nebydlel tak blbe aspon... Tocna, Prokopak, do Pruhonic podle Botice, Kunratickej les, to vsechno jsem sjizdel i pri jedny vyjizdce, ted jsem rad, ze se tam doplazim :huh:

Odkaz ke komentáři

Jj, ono staci parkrat vyjet a uz clovek citi zmenu. Natoz kdyz jezdis pravidelne. Bajdavej, co mas za plaste? Ja mam Continental Twister Supersonic, nevim, jestli to nekde jeste bude, na asfalt a zpevneny cesty nejlepsi plast, co jsem kdy mel, na blato je to ponekud adrenalin, ale precejen clovek jezdi vetsinou po tvrdy podkladu, at uz v lese nebo po silnici :lol:

Odkaz ke komentáři
Jj, ono staci parkrat vyjet a uz clovek citi zmenu. Natoz kdyz jezdis pravidelne. Bajdavej, co mas za plaste? Ja mam Continental Twister Supersonic, nevim, jestli to nekde jeste bude, na asfalt a zpevneny cesty nejlepsi plast, co jsem kdy mel, na blato je to ponekud adrenalin, ale precejen clovek jezdi vetsinou po tvrdy podkladu, at uz v lese nebo po silnici :lol:

mam plaste od Kellyse na asfalt, les a zpevneny cesty, do hor mam hrubsi vzorek

Odkaz ke komentáři

Safra, ty Schalbe vypadaj sexy :palec:

Ja mam tohleto vepredu i vzadu

http://kolokolo.cz/plaste-mtb/continental/...ersonic-kevlar/

A na blbnuti ve snehu a celkove zimu mam jakysi starsi Schwinny, ty gumy maji 4 zimy a porad jsou na nich cudly jako blazen (to jako OPRAVDU veliky) a perfektne drzi, ale ehm, jeden plast ma pres 800g :D

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři

Jen takové info, Favorit v Rokycanech není myslím od roku 2002. Již roky jsou to kola z dílen JOKO a pod.

Pan Koz...lík je kouzelník....

Dřív jsem Favorit měl rád, čekal jsem na závodničku několik let než na mne přišla řada v kovomatě. Ale dnes... NEBRAT.

No a ten jejich akční leták je už roky se stejnýma cenama, tak že to jsou ceny obvyklé a ne akční. Navíc dnešní normální značky nabízí daleko lepší poměr cena kvalita.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...