Přejít na obsah

LAITYNG - SPECIALISTA NA VÝFUKY


Doporučené příspěvky

image001.jpg

KOMPLETNÍ KONCOVÉ DÍLY -
pro vozy Škoda Favorit, Forman, Felicia, Felicia Combi, Fabia, Fabia Combi, Octavia, Octavia Combi.
Výfuky jsou naladěny na konkrétní typy motoru. Po montáži tohoto výfuku jsou koncovky umístěny cca 8mm pod originální nárazník. Po drobné úpravě na závěsu výfuku,lze koncovky zapustit do nárazníku,ve kterém se musí připravit výřez. Pro zahraniční vozy je nutností zvolit - UNIVERZÁLNÍ VÝFUKY


STŘEDNÍ DÍLY -
pro vozy Škoda Favorit, Forman, Felicia, Felicia Combi, Fabia, Fabia Combi, Octavia, Octavia Combi.
Střední díly výfuku bez tlumiče,pouze výfukové potrubí s držáky na zavěšení. Nebo střední díly, kde místo tlumiče je dynamizér. Střední díly pro zahraniční vozy na zakázku.


UNIVERZÁLNÍ VÝFUKY -
základní rozdělení je do obsahu 1400 ccm 8V a nad 1400 ccm 16V.

Na zakázku je možné vyrobit tlumič na daný typ motoru, tím je možné upravit sílu zvuku. Materiál tlumiče je ocel o síle 1,5mm šopovaná hliníkem.Koncovka leštěná nerez o síle 1mm, její délka a úhel k tlumiči lze také upravit. Montáž spočívá v přivaření přívodního potrubí a držáky na zavěšení. V nabídce jsou i výfuky pro 6ti válcové motory, které mají dvě přívodní potrubí do koncového dílu.


PŘÍČNÉ VÝFUKY -
koncový díl výfuku,který je uložen napříč vozu, jako např. u vozu Mazda 323F nebo Honda CRX. Provedení těchto výfuků je s jednou nebo s dvěmi koncovkami na jedné straně vozu. Další varianta s jednou nebo dvěmi koncovkami na obou stranách vozu. Tlumič se vyrábí na daný typ motoru. Volba typu koncovek je libovolná.

DUPLEX VÝFUKY -
koncové díly,které mají koncovky na obou stranách vozu.

Rozvod potrubí je řešen ve výfuku,tak že jsou koncovky na obou stranách funkční. Pro české vozy jsou v nabídce tyto typy připraveny kompletně na daný vůz a motor. Držák a závěsná guma jsou součástí výfuku. Majitelé zahraničních vozů musí absolvovat montáž ve které spočívá rozvedení výfukového potrubí na obě stany, přivaření koncovek a držáků na zavěšení. Tyto montáže realizujeme v jednom pracovním dni.


KONCOVKY -
samostatné koncovky na navaření ke koncovému dílu. Standardní délka je 300 mm,na zakázku lze jejich délku změnit. Vstup koncovek je možné zredukovat na daný průměr přívodního potrubí. Materiál leštěná nerez.

DYNAMIZÉRY -
záměna za tlumič středního dílu,popř.katalyzátoru. Vstupní a výstupní průměr 40,45,50,60mm.
Materiál ocel o síle 1,5 mm šopovaná hliníkem.


KOLOVÉ ŠROUBY -
pevnost 10,9, válcovaný závit, délka závitu až 60mm, stupání 1,5 i 1,25mm. Kónusová a kulová hlava. Povrchová úprava pozink.

DISTANČNÍ PODLOŽKY -
pro rozšíření nápravy, kde kolo a náboj musí mít stejnou rozteč děr. Nutno použít delší šroub o sílu podložky. Podložky o síle 15 mm a více, mají standardně středový kroužek na vystředění kola. Materiál dural.

DISTANČNÍ PODLOŽKY ZMĚNA ROZTEČE -
přišroubují se na náboj a kolo se šroubuje na podložku, ve které jsou zalisovány štefty. Je tedy možné zaměnit rozteč. Např. 5x100 na 5x108. Minimální možná síla podložky z důvodu bezpečnosti je 22mm. Materiál dural.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Firma Laityng v současné době připravila mimořádnou slevovou akci, která je určena pro členy našeho clubu. Při objednání jakéhokoliv produktu přímo u firmy Laityng, obdrží každý člen clubu, prokáže-li členství, slevu 15% z maloobchodní ceny. V případě, že se domluví více členů clubu najednou a budou chtít vyrobit a namontovat sportovní výfuk na více vozech, při naplánované jednorázové akci, kdy celková částka zakázky přesáhne 30 000 Kč s DPH, poskytne firma Laityng slevu 20% a v případě 50 000Kč s DPH dokonce 30% slevu.

 

Firma Laityng již dlouhá léta spolupracuje s časopisem Autosport&Tuning, který je také partnerem OctaviaClubu, a díky tomu na Vás čeká další nabídka. Každý zákazník, který si nechá vyrobit výfuk s cenou vyšší než 5 000 Kč, automaticky ke slevě 15% získává i slevu na předplatné časopisu Autosport&Tuning ve výši 10%.

 

Slevové zvýhodnění pro členy klubů od firmy Laityng i od časopisu Autosport&Tuning je platné pro objednávky uskutečněné DO 15.5.2013.

 

PŘI UPLATŇOVÁNÍ SLEVY SE PROKAZUJTE ČLENSKOU KARTIČKOU A ÚDAJI Z NÍ !!

 

Uázky na vozech Škoda Octavia :

laityng_01.jpg

laityng_02.jpg

laityng_03.jpg

laityng_04.jpg

laityng_05.jpg

laityng_06.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Firma LAITYNG - si opět připravila speciální, časově omezenou akci pro naše členy ! Sleva 15% a všechny produkty firmy!

image001.jpg

 

Výrobce laděných výfuků a koncovek od roku 1999. Vyrábíme jak koncové, tak i kompletní střední díly. Všechny výfuky mají originální úchyty a výměnu zvládne takřka každý zručnější majitel vozu Octavia.

Možná, výroba výfuků a koncovek na zakázku. Výfuk na zakázku po stránce zvukové - zákazník si může vybrat sílu zvuku.

Koncovky na zakázku - zákazník si může zvolit tvar, velikost, atd. dle svého přání. Pokud si nevybere některou z nabídky koncovek od firmy Laityng na stránkách v produktech.

Provádíme montáž, nebo zasíláme na dobírku. Na výfuky je poskytnuta záruka 3 roky.

Sleva pro členy OctaviaClubu je 15% na veškeré produkty.

Slevové zvýhodnění pro členy klubů od firmy Laityng je platné pro objednávky uskutečněné DO 15.5.2014.

 

PŘI UPLATŇOVÁNÍ SLEVY SE PROKAZUJTE ČLENSKOU KARTIČKOU A ÚDAJI Z NÍ !!

Ukázky prací na vozech Škoda Octavia, nejen clubových :

laityng_01.jpg

laityng_02.jpg

laityng_03.jpg

laityng_04.jpg

laityng_05.jpg

laityng_06.jpg

SORTIMENT PRO VOZY ŠKODA NALEZNETE ZDE >>>>

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 roky později...

Asi má Laityng dost svých příznivců, ale já už bych je příště nenavštívil. :(

 

Nechával jsem si tam dělat koncovku výfuku s využitím slevy OctaviaClubu... Měli jsme domluvený termín jednoho krásného dne asi v 9hod ráno. Po příjezdu jsme vybrali typ koncovky a pak asi 30min auto chystali k přidělání (odšťípnutí kousku plastu na nárazníku a odříznutí sériových koncovek). Domluvil jsme se, že zatímco to dodělaj, půjdu s mladou na procházku po keškách do nedalekého zámeckého parku. Vrátili jsme se asi po 3-4 hod a auto zůstalo přesně v tom stavu, v jakém bylo když jsme odcházeli. Čekali jsme další 1-2 hodiny.

 

Při placení mi naúčtovali veškerý čas * 3 pracanti, kteří na tom dělali. Kompenzace za slevu? :(

Nedalo nám to a doma jsme se podívali na kameru, kterou mám v autě stále aktivovanou... Když jsem s mladou odcházel na procházku, zavřeli garáž a za celou dobu, co jsme byli pryč, jsem nenašel část, že by u auta něco dělali.

 

Další nespokojenost, která mě štve o to víc:

- koncovky jsou křivě svařený. Není to žádný extrém, ale už si i odtud toho pár lidí všimlo a vytklo. Zpočátku jsem na to nebral zřetel, ale postupem času mě to sere čím dál víc.

- svařený spoj zanedlouho po instalaci začal dost reznout

 

Taková je moje zkušenost..

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem si koupil laďáček Laityng a naprostá spokojenost sleva 15% uznána. Dokonce kvůli mě prodloužily pracovni dobu, protože jsem měl zpoždění. Dnes nasazen na auta a vypada a zní luxusně. Děkuji

Upraveno uživatelem Kuta
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak ono by stalo za to take zavolat, oficialne reklamovat a pak i ta cesta by ti mela byt spravne uhrazena.

Ale když se neozveš výrobci, těžko to může vědět a pak i na to reagovat, to je prave dost problem.

 

Nehajim, jen pisu svuj nazor, jak by se to melo resit dle meho

 

Teoreticky by to tak mělo fungovat, ale prakticky jsem nežažil, že by někdo proplácel i cestu. Zkrátka jsem to vyhodnotil jinak. Ošetření výfuku mi zabralo hodinu a zbytek času sem využil smyslplněj, než celodenním cestováním a řešení reklamace

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...