Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)


Doporučené příspěvky

A jak to máš zapojené? Do zapalovače nebo stropního světla?

Ja bych to nedaval ani do jednoho mista co pises, ty kamery maji vetsinou funkci, ze zacnou nahravat pri pripojeni na napajeni, a v zapalovaci i ve svetle je napeti trvale, takze idealni by bylo nekam, kde se objevi napeti po nastartovani (nebo proste po zapnuti klicku).

Odkaz ke komentáři

Přesně,navic co nastane když přijde telefonní hovor? nebo sms? Takové věci na vice použití jsou podle mě na pět písmen ;)

NENI pravda, po zakoupeni plne verze (radove desetikorunky) nahrava i na pozadi, pri navigaci na tel., pri tel. hovoru a i s vypnutym displayem!!! Urcis si v nastaveni rozliseni, kodek pro video, bitrate, audio (ANO-NE), pri kolizi nabizi volani nastaveneho cisla (158 napr.) a urcis aplikaci velikost kterou vyuziva pro ukladani predem nastave doby klipy! Myslim, ze velmi uzitecne!

Kdo jezdi hodne, denne a chce nahravat veskery pohyb, chapu, ze sahne asi po kamerce a upravi si napajeni dle sveho.. :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Mazec co :( No taky jsem si rikal, ale po pritulky gestikulaci pri jeho predjeti uz spolupracoval, ale kdyby mel naky dalsi tendence ujizdet nebo jinak skodit, tak jsem je volal obratem. Na kamere to sice vsechno mam, ale nevim nevim, RZ moc videt neni. Spinavy okno od tech sracek ze stromu :( Snad nebude problem s jejich hlasenim na pojistovnu, to bych si drbal hlavu, ze jsem PCR nevolal :(

Odkaz ke komentáři

 

Co mas s tim zvukem ? Strasne prebuzene...

Predpokladam, ze to vzhledem k pritomnosti maleho ditete v aute (myslim, ze je tam misty slyset, vyjma te nadavajici slecny ci pani) ta muzika nebude tak strasne prervana, aby tak silene prebudila AVC mikrofonu v te kamere, to vypada na nejakou zavadu, ne?

 

Tato moje, 1,5 roku stara stara nahrava zvuk v aute naprosto dokonale, srozumitelne a ciste, a to v jakekoliv rychlosti (mam TSI). A muzika me porad take hraje, nekdy i trochu vice :-)

 

Apropo, to byl Cech v tom kamionu, a co potom rikal ? Co vsechno rozbil ?

Odkaz ke komentáři

Ee, ta muzika byla fakt nahlas :) V 90% pripadu to rvouci malou behem chvile uklidni, kdyz ne, uz neni jiny reseni nez zastavit. Nebylo to ale nejak extremne nahlas. Pani nadavala dost, ale ja pak jeste vic, ale to uz tam neni :) Jinak ja mam podle obrazku uplne to samy, akorat s jinym drzakem, ale cert vi, co je v tom opravdu za streva.

 

Jinak byl to "Cech", nastesti, puvodem Slovak, ze Zatce. Pak uz se choval naprosto normalne, mel velkej vitr ze sefa... mrkni do plivarny, psal jsem tam k tomu vic... http://forum.octavia...0

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak nakonec jsem zakoupil v Auto Kelly jejich kameru Beng HD 1280*720

 

http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I35CWsATJQlmb+grdZYIEjt1seNzSwpFFI8unt/x9LxbNwdctCFg4ZdaVIgHxFmOIxF5PVttIz6VPbIPwnEIIqxG0/ZVHpaINy6ngDskdOHDvHW9VVmIymXCaDpFbyFt4Y1/p1bEr/j2MXqUYxchoPyK41CYG0GsDHWPeIy3E8H1c

 

(5MG pixel, ale bez disp., 2 mody HD1280*720 a VGA 640*480)

 

Měli tam ještě jednu za 999,- vč. disp. ale pouze 1,3 MG pixel. Ukázka kvality natáčení HD viz níže (v záznamu není nic zajímavého, je to jen ukázka kvality), natáčení ve VGA naprosto nepoužitelné. Video točené v podvečer je také docela slušně vidět. V HD kvalitě nahrává ve smyčce 2 minuty,velikost záznamu cca 160 MB. Mám ji jen jako černou skříňku, takže jsem s ní zatím snad spokojen. Akorát nastavení je příšerné, resp. vůbec žádné. Dá se nastavit pouze datum a čas, což se mi ale zatím nepovedlo, jinak nic víc nastavit nejde.

 

http://youtu.be/eILaKKXjsVU

http://www.youtube.com/watch?v=eILaKKXjsVU&feature=youtu.be

 

Můj odkaz

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ja mám presne túto, asi mesiac. Je OK, ale teraz ako je skoro šero, tak napríklad už vôbec nejde rozpoznať ŠPZ protiidúcich vozov. Takisto večer potme je nepoužiteľná, aspoň xenóny tak osvetlia ŠPZ aj auta pred sebou, že na zázname je len čistý biely obdĺžnik. Ale za denného svetla super! Zatiaľ používam na zabudovanú batériu, vydrží cca hodinu. Dodaný napájací kábel je dlhý ako týždeň pred výplatou, dočiahne hádam aj zo zapaľovača v kufri. Za tie peniaze podľa mňa super kauf :palec:

 

Edit: Pridávam nejaké screeny. Tá fotka, kde je ten bordový SII, je z videa pri rýchlosti cca 90 km/h a ŠPZ je čitateľná (LC-576BV). Týmto toho primitíva z Lučenca pozdravujem, keby som sa nestiahol ku kraju, tak mi v lepšom prípade sundá zrkadlo - začal predbiehať skôr, než mal!

cam2.jpg

cam3.jpg

cam1.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...