Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)


Doporučené příspěvky

Nakoniec som spravil little research a zistil som že ten Novatec A118 je celkom super vec. Oplatí sa verzia označená ako A118C (capacitor), nemá v sebe batériu ale kondenzátor. Otázka znie, či sa to dá napojiť aj niekam inam ako do 12V zásuvky (zapalovača). Ďakujem za pomoc.

https://www.amazon.com/Spy-Tec-A118-C-Capacitor-Dashboard/dp/B00SK8B47W

 

Existuje možnosť, ako toto napojiť priamo na poistkovú skrinu, resp. na autoradio (ktore mam spinane po otoceni kluca)??? Dakujem

Odkaz ke komentáři

aliexpress je tiež už vetrom ošlahaný, ja som tam pred*bal už cez 2000 eur, platí sa kreditkou. Ak je problém(tovar nepríde/tovar príde poškodený), alebo tovar vrátiš, tak refund príde bez problémov ;)

 

ale ten rozdiel je minimálny... takže kašli nato, aby sa náhodou práve teraz nestalo niečo zlé :D

ja vezmem z ali, ty vezmi z ebay-u a uvidíme čo prv príde ;)

Odkaz ke komentáři

Nemuzu si pomoct, kamera napajena z lampicky jela stale. Pripojil jsem to teda na jednu z pojistek, co jsou z boku pristrojove desky a je klid. Kablik jde bez demontaze zastrkat pod tapec sloupku i strechy a uz to funguje na jednicku. Objednal jsem novou kameru, vybiral jsem levnejsi model s durazem na kvalitu obrazu a chtel jsem i zabudovanou GPS. Nejlip mi vysla kamera VIOFO A119 - perfektni obraz, 2k rozliseni a GPS za slusne penize (2200,- Kc) na ebay. Levnejsi alternativu jsem vytipoval Blueskysea G1W - taky perfektni obraz, fullhd, nema GPS, stoji neco pres tisicovku. Tak treba to nekomu pomuze :-)

 

lepsi:

http://www.ebay.com/itm/VIOFO-A119-2-0-Safe-Capacitor-2K-1440P-Car-Dash-Crash-Camera-Video-Recoder-/322195144114?hash=item4b0453bdb2:g:trgAAOSwygJXhLO-

 

levnejsi:

http://www.ebay.com/itm/Blueskysea-Full-HD-1080P-G1W-2-7-Car-Dash-DVR-Camera-Video-CAM-Recorder-H-264-/310752336819?hash=item485a485bb3:g:CP0AAOSwR0JUN6SM

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

V dnesni dobe, kdy si objednas neco z AE (aliexpress) a prijde ti to po 30-60 dnech.. Z prvu jsi rad za usetreny penize.. ovsem do doby, dokud nemusis neco s cinanem resit. On te proste vyfackuje (fuck off) a ses nahranej - pro nej obchod skoncil tim, ze ti odeslal zasilku. Nedejboze s nim resit nefunkcni vec, to mas penize v hajzlu, produkt na vyhoz a nervy v kyblu. Ver, ze ja kupuju hodne z Ciny a nejen pres AE, jsem jeden z tech "prekupniku" jak rikas a neni nic uzasnejsiho, kdyz ti prijde objednavka za stovky $ a z toho je 1/3 rovnou do kose, protoze to jsou nefunkcni napodobeniny, spatne zpracovany, originaly co neprosly kontrolou kvality, u vetsich veci zlomeny, ohnuty. Kdyz to vezmes pres DHL, tak to ztopej celnici, dopocitaji cenu a jsi na EU cene. Ten EU prodejce z toho ma casto dost malo.

 

Kdyz to koupis u nas, tak zaplatis vic, ale mas 2 roky zaruku, jsi pod evropskou ochranou spotrebitele a kdyz to koupis z netu, tak muzes do 14 dnu bez udani duvodu odstoupit od smlouvy. Plus jako bonus, pokud se jedna o elektroniku, musi mit EU homologaci (TUV SUD), na hracky pro deti certifikat o slozeni vcetne nezavadnosti atd..

Odkaz ke komentáři

Podobná skúsenosť s výmenou. Pošta do číny cca 6-10 eur v závislosti od veľkosti/váhy a do pár dní po doručení prišli peniaze na kreditku späť alebo nový kus (podľa dohody).

 

Zase nieje nakupovať z ali ako nakupovať z ali..... Treba brať od overených predajcov, čo sú nejakí ten rôčik na ali a majú feedback s čo najmenšou odchýlkou od 100%

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jo koukal jsem dozadu, ale ty příspěvky jsou celkem starý a já nevím, jak moc to jde dopředu. Koukal jsem i na to co jste psali, že máte. To Prestigio už nikde neprodávaj a ta a7s se mi docela líbí. Cena mi nepříjde velká, když už budu něco kupovat, tak ať to stojí za to. :) Takže říkáš, že jsi spokojen? Koukal jsem i na recenze a lidi píšou, že jsou taky spokojený.


Odkaz ke komentáři

 

Jo koukal jsem dozadu, ale ty příspěvky jsou celkem starý a já nevím, jak moc to jde dopředu. Koukal jsem i na to co jste psali, že máte. To Prestigio už nikde neprodávaj a ta a7s se mi docela líbí. Cena mi nepříjde velká, když už budu něco kupovat, tak ať to stojí za to. :) Takže říkáš, že jsi spokojen? Koukal jsem i na recenze a lidi píšou, že jsou taky spokojený.

 

Musel jsem hned u nové aktualizovat firmware, prt. nekomunikovala kamera s GPS modulem, ale od té doby šlape naprosto bez problémů.

A při jízdách v zahraničí doceňuji i ten GPS modul s databází radarů.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...