Přejít na obsah

Black SuperB


Doporučené příspěvky

jo tak sedana bych nechtěl, protože ten zadek je tragickej.

ber to tak, že DSG se montí i do 77kW oktávek, kde podle mě smysl nemá, sup s těma 170koňma a DSG má stovku za 8,9s.

jezdím teď čas od času do Městce Králové, to je na půl cesty na Hradec, tak kdyby sis chtěl vyzkoušet tu dynamiku, tak se můžem někde scuknout. ale na rovinu, než sprint z 0-100 je lepší pružnost motoru. ale fakt, že jestli seš zvyklej z chipu, tak ti to asi moc nepřijde. pak jedině 3.6 ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

včera jsem opět navštívil servis, asi mi vlítnul kamínek mezi brzdovou destičku a kotouč, dělalo to docela bordel. navíc jsem měl 55tis km, tak jsem nechal udělat i prohlídku po 60tis km (přiznám se, že dvojnásobná cena oproti 30tis km mě překvapila) a jen tak mezi řečí povídám, že nefunguje sklápění zrcátek před DO. čekal jsem nějakou prkotinu a docela jsem jim tam asi zamotal hlavičky. diag píše, že to nefunguje, ale nikdo neví co s tím...tak to vypadá, že sup pojede znova do Boleslavi :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jj, nevím třeba jak bmw a MB, ale z volva taky člověk nic nevyndá aniž by musel rozebrat půl přístrojovky. navíc když jsem to vezl na Prosek tak mi servisák říká- to víte, dokud tam tu navigaci budete mít, tak s tím musíte počítat. a když jsem se ptal jestli rádia se nekradou, tak prej jenom to nejzákladnější. což je super paráda. říkám, že by stačilo, aby se inženýři v bolce trochu zamysleli nad způsobem zabudování, na to kontroval, že se to krade ze všech značek, což jsem mu vysvětlil, že je blbost.

no pro mě poučení, další auto už určitě škodovka ani vw nebude, protože oktávku mi vybrali 2x (za 7let) a supa už tak, ale za rok.

Odkaz ke komentáři

Tak proč by s tím škodovka něco dělala, když ti to rádi opraví a díky tomu, že je to přes pojistku, tak za maximální ceny ....

navíc to mají zase oni rychle zandaný ... hezký koloběh peněz a hlavně rychlý ...., bohužel,

dělám si trochu srandu, ale ono je to tím, že je to prostě škodovka a VW, tedy lidové značky,

resp. auta, které mají z výroby malý podíl aut vybavených navigací (díky ceně), takže dost lidí dodělává a tedy je tu poptávka,

Audi i BMW se bez navigace téměř neprodávají, tudíž není poptávka,

trochu řešením by byl jiný tvar navi do Supa, který by se nehodil do Octy apod.

Odkaz ke komentáři

ja si myslim ze i kdyz jsi to sice myslel s nadsazkou tak jsi uhodil na hlavicku, protoze pokud na kazdeho v aute prodaneho columbuse pripadnou dalsi tri plne uhrazene pojistovnou tak proc to jako menit kdyz vyrobni cena HW je stezi 15 000 a prodejni 75 000 nebo kolik nehlede na dalsi veci jako sklo, potah sedacky, tapeci takze jedinej kdo pak "breci" je zakaznik protoze je bez auta a ma starosti. A to ze skodovka ma pocit ze ma jeste porad tolik zakazniku, aby je nepalilo kdyz si nekdo rekne priste uz fakt ne, to si tu snad opakovat nemusime ne? bohuzel

Odkaz ke komentáři

přesně tak.však jak říkám, superb skvělý auto, ale tohle je něco co celou škodovku i vw v mých očích totálně degraduje. nejde o peníze, platí pojišťovna, ale minimálně 3dny bez auta a vždycky se to stane v ten nejmíň vhodnej okamžik (kupř teď, když jsme šli s mladým z očkování). ono škodovce zůstane spoustu zákazníků, pořád se prodává mraky fabii, služebních oktávek, scoutů apod, ale obávám se, že časem dojde trpělivost lidem, co prostě chtějí mít auto trošku vybavený.

čekám kdy přijdu k autu bez světel a nárazníků...

to už bych snad radši jezdil v odporným subaru než den co den čekat v jakým stavu najdu auto

Odkaz ke komentáři

vsadil bych se ze kolem proslo 20 lidi ale nikdo nic nevidel jako vzdy tohle je proste pro me nepochopitelny kdyz mas auto o ktery se staras a mas k nemu vztah a nejakej s prominutim kreten ti znici pulku interieru kvuli par korunam ktery dostane v zastavarne nebo na vrakovisti a jde si nekde pichnout sracku do zily columbuse mam taky sice se unas tyhle veci nekradou (teda alespon o tom nevim) ale nikdy nevis koho napadne se ti podivat do auta proste dokud budeme v cesku a nebudou se sekat ruce tak to lepsi nebude viz nase vlada tam je to uplne stejny jak na ulicich

Odkaz ke komentáři

Bárty: omyl, mě to vyndavaj vždycky tak, že nic v interiéru nezničí. navíc jsem ještě teď zaslechnul teorii, že dokážou auto nějakým způsobem odemknout tak, aby se odblokoval alarm, nakonec auto zamknout a rozbijou okno (jakože dobrej skutek kvůli pojišťovně). nevím no.

 

Rolbař- kryt? jdu pohledat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...